Fastighetsservice i Laholm

Har du fastigheter i Laholm och är i behov av tillfälligt eller löpande underhåll? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig!

Bland våra veteraner finns gott om skickliga personer som under sina yrkesliv samlat på sig mängder av värdefull erfarenhet. Många har tidigare jobbat med fastighetsskötsel i yrket, medan andra har god erfarenhet från den här typen av jobb på sin fritid. Veteranpoolen har genom åren hjälpt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med många olika fastighetsrelaterade arbeten. Utöver löpande fastighetsunderhåll kan vi även erbjuda dig extra hjälp när behoven är som störst, som under större renoveringsarbeten samt i semestertider.

Här är några exempel på tjänster vi erbjuder fastighetsägare i Laholm:

  •  Sköta trädgårdar och innergårdar
  •  Rensa rabatter och planteringar
  •  Skotta snö
  •  Byta lampor såväl inomhus som utomhus
  •  Städa trapphus
  •  Städa allmänna utrymmen samt soprum

Så här går det till att anlita Veteranpoolen i Laholm för fastighetsservice:

  •  Fyll i dina uppgifter i vårt formulär för intresseanmälan på den här sidan. Alternativt kan du slå en signal till vårt lokala kontor i Laholm. Du når oss på nummer 0430-77 99 97 eller på mailadressen halmstad@veteranpoolen.se. Beskriv det uppdrag vi ska utföra och vid vilken tidpunkt.
  • Dina önskemål matchas mot de veteraner som har erfarenhet på området och vi väljer sedan ut en lämplig resurs åt dig.

Vid löpande underhåll försöker vi se till att samma person kommer vid varje tillfälle, så att du kan känna dig trygg i att arbetet blir utfört till full belåtenhet varje gång. Skulle ordinarie veteran bli sjuk ordnar vi fram en ersättare så snabbt som möjligt.

Veteranpoolens medarbetare jobbar på sina egna villkor och tar sig an de uppdrag de själva tycker verka intressanta. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med det gemensamt att de fortfarande har mycket kvar att bidra med. De delar gärna med sig av sin kunskap på områden där efterfrågan finns