Veteranpoolen Laholm

Vi servar: Halmstad, Laholm

Adress: Trädgårdsgatan 13, 312 30 Laholm | Karta →
Tel: Laholm 0430-77 99 97
E-post: halmstad@veteranpoolen.se
Öppettider: för besök första onsdagen i varje månad kl. 10-12, övrig tid ring
Kontaktpersoner
Kjell Severinsson

Välkommen till Veteranpoolen Laholm

Kontoret är öppet för besök första onsdagen i varje månad kl. 10-12. Övrig tid är du välkommen att ringa. Om vi inte svarar får du gärna tala in ett meddelande eller fylla i intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Vi har Öppet Hus första onsdagen i varje månad kl. 10-12. Hjärtligt välkomna!

 

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Bli veteran!

Vi söker veteraner. Är du ålders eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta Veteranpoolen, ditt lokala kontor. Här arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs.

Anmäl ditt intresse, fyll i intresseanmälan här på hemsidan.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Våra referenser


PEAB

“Vi på Peab är mycket nöjda med att Veteranpoolen ställt upp med att ordna fram personal till snöskottning. Det har fungerat utan anmärkningar och alltid varit trevlig personal. Vi är mycket nöjda och ser fram emot ett fortsatt samarbete.”
Lennart Larsson platschef Peab
Besök PEAB på webbenVåra privatreferenser

“De utför sitt arbete med skicklighet och entusiasm”

Vi hade sedan tidigare använt Veteranpoolen och nu var valet självklart även denna gång. Vi visste helt enkelt att arbetet skulle bli professionellt utfört.

De har personal som har stor kompetens och skapar förtroende mot sina kunder. De utför sitt arbete med skicklighet och entusiasm. Jag vill säga att Veteranpoolen har ett särdeles gott kundfokus. Detta resulterar givetvis i nöjda kunder som kommer tillbaka gång efter gång.

Mikael Classon