Veteranpoolen Kungälv

Vi servar: Ale, Kungälv

Adress: Bultgatan 38, 442 40 Kungälv | Karta →
Tel: 0303-587 20
E-post: kungalv@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar kl 9.00-16.00
Kontaktpersoner
Håkan Olsson
Hans Lorentzon

Välkommen till Veteranpoolen Kungälv

Vi har öppet för besök varje onsdag, övrig tid når du oss på telefon. Välkommen att ringa  0303-587 20. Ibland är det många som ringer tala då in meddelande på telefonsvararen. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan.

Företagare

Vi har din extra hjälp -du får samma person – en eller flera timmar – när du behöver.

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka till full tid under kortare eller längre period.

Vi söker veteraner

Är du ålders eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar. Här arbetar du på dina egna villkor, dvs du arbetar när du vill och så många timmar du själv vill.

Just nu söker jag dig som vill hjälpa till med Hantverk. Jag har många uppdrag som väntar på dig, som vill vara en resurs till familjer som är mitt i livet och äldre som kanske inte orkar med riktigt allt.

Intresserad? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.