Veteranpoolen Köping

Vi servar: Arboga, Hallstahammar, Köping, Kungsör, Skinnskatteberg, Surahammar

Adress: Prästgärdsgatan 17A 731 30, Köping | Karta →
Tel: 0221-771077
E-post: koping@veteranpoolen.se
Öppettider: Mån-fre 09:00-17:00
Kontaktpersoner
Anette Dybdahl
Gunnel Samuelsson

Veteraner som jobbar i örebro

 

Vi söker fler veteraner!

Är du intresserad av att bli veteran och vill jobba extra på dina egna villkor? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka möjligheter det skulle innebära för dig! Fyll i din intresseanmälan här på hemsidan eller kom förbi på en kopp kaffe om du vill. Varmt välkommen till vårt glada gäng!

Bemanning

Veteranpoolen Köping bemannar företag i de flesta branscher. Vi har en av marknadens mest flexibla lösningar, och tack vare sin stora erfarenhet är startsträckan kort när du hyr in en veteran. Vi utför allt från bokföring och kontorsstädning till försäljning, kundvärdsuppdrag, lager & logistik. Hur kan vi hjälpa dig?

Städning du kan lita på!

Söker du hjälp med veckostädning, storstädning eller flyttstädning? Har du svårt att få ihop vardagspusslet? Ring oss på Veteranpoolen Köping. Vi har trygga och erfarna veteraner som hjälper till med städningen. Vi anpassar vår städtjänst efter dina behov och önskemål, och har inga startavgifter eller bindningstider. Ring oss så berättar vi mer.

Erfarna snickare och målare

Dags att bygga en ny altan, renovering eller reparation hemma? I Köping med omnejd har vi hantverkare med lång och gedigen yrkeserfarenhet som kan hjälpa dig med både större och mindre jobb i hemmet. Vi gör allt från att måla fasaden till att måla om hallen.Tack vare ROT-avdrag på många tjänster blir det också kostnadseffektivt.

Trädgårdsarbete och gräsklippning i Köping

För dig som inte hinner eller orkar fixa iordning trädgården erbjuder vi flera tjänster. Vi klipper gräs och häckar, röjer sly, rensar ogräs och beskär träd. Behöver du någon som tar hand om sommarstugan, eller håller trädgården i ordning när du är på resande fot? Ring oss på Veteranpoolen så hjälper vi dig.