Veteranpoolen Kungsbacka

Vi servar: Anneberg., Åsa, Billdal, Fjärås, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Lerkil, Lindome, Onsala, Särö, Vallda

Adress: Hantverksgatan 30, 434 42 Kungsbacka | Karta →
Tel: 0300-707 24
E-post: kungsbacka@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar 9-16. Lunchstängt mellan 12-13.
Kontaktpersoner
Camilla Fransson

Välkommen till Veteranpoolen Kungsbacka

Vi har öppet vardagar mellan 9-16. Lunchstängt mellan 12-13. Övrig tid, tala gärna in ett meddelande eller skicka in en intresseanmälan via hemsidan så kontaktar jag dig omgående.

Hälsningar
Camilla Fransson

Vi söker fler veteraner

Är du avtals- eller ålderspensionär, känner att du har mer att ge, vill tjäna extra pengar och vill bli en i vårt gäng?I vår pool på Hantverksgatan 30 i Kungsbacka har vi över 200 fantastiska medarbetare som servar våra kunder i Frillesås , Åsa, Fjärås, Onsala, Lerkil, Vallda, Kungsbacka, Anneberg, Lindome, Särö, Kullavik och Billdal. Vi söker:

Har du haft egen firma i alla år men vill bara ägna tiden åt hantverket? Vi söker också dig som vill hjälpa våra kunder med städning, barnvakt, trädgårdsarbete och hemservice.

Ring oss på 0300-707 24 eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba för oss.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Våra referenser


A-hus

“Vi på A-hus använder oss av Veteranpoolen i vår personalmatsal/kök för att täcka upp när ordinarie personal vill vara lediga, arbetstoppar eller vid ev sjukdom. Arbetsuppgifterna är disk, portionering samt enklare matlagning. Fördelar är att vi kan hyra in personal både med ganska kort varsel samt en mer planerad arbetstid. Vår erfarenhet av Veteranpoolen är enbart positiva.”

– Staffan Melin, A-husDahls bageri

“Sen vi började anlita Veteranpoolen så har vi fått både nöjdare och trognare kunder. Hur kan jag säga så? Jo, vi använder Veteranpoolen bl.a. för att plocka upp bröd hos en av våra absolut viktigaste kunder i Kungsbacka, Ica Kvantum. Vi behöver bara poolens tjänster 1 timme om dagen och tidigare när vi hade egen personal anställd i form av skolungdom eller arbetssökande så gick det aldrig en vecka utan strul eller problem då främst med frånvaro p.g.a en mängd olika anledningar. Detta var en ohållbar situation för oss men framförallt för vår kund.

Sen vi började med Veteranpoolen har dessa problem helt upphört och vår kund är också mycket nöjd med hur Veteranspoolens medarbetare sköter sitt uppdrag. För mig betyder Veteranpoolen – ”Trygghet och service som det var förr”

– Clas Baad, Försäljningschef
Dahls Bageri ABVåra privatreferenser

“Kommer absolut att använda Veteranpoolen igen”

“Vi är jättenöjda med resultatet av vårt hem. Vi fick nyslipat och lackat golv och nymålade väggar. Vi kommer absolut att använda Veteranpoolen igen.”

– Anna i Åsa


“Utmärkt utfört arbete”

“Vår kontakt med Veteranpoolen har varit helt igenom positiv. Från bemötande, effektiv handläggning till  utmärkt utfört arbete inom avtalad tid av trevlig person gör att vi kommer att vända oss till er igen.

Vänliga hälsningar från tacksamma kunder”

– Karin Lind


“Hinner med mer än tiden borde tillåta”

”Bemötandet från Er på Veteranpoolen har varit mycket trevligt och effektivt. Jag fick omgående kontakt med Janne Svenningsson som var en verklig fullträff och verkar kunna allt som hör till en trädgård. Dessutom vet jag om att han gärna målar hus till ett verkligt konkurrensmässigt pris. Janne är verkligt effektiv och behöver aldrig kontrolleras då han ofta hinner med mer än tiden borde tillåta. Janne är dessutom en synnerligen trevlig man som man gärna bjuder på en kopp kaffe och smörgås under arbetet!

Jag har rekommenderat honom till andra men är naturligtvis orolig för att han därigenom inte får tid hemma hos mig! En bättre arbetskamrat i trädgården går inte att få. Han fixar allt!!”

– Lars Fryklund


“Proffsigt bemötande”

“Vill bara tacka för ett proffsigt bemötande och snabb hjälp! Vi är jättenöjda med spacklingen och målningen.”
/Martin B. Frillesås

“Hej!
Med detta vill jag rikta ett stort tack till veteranpoolen för den fantastiska insatsen som jag fick i samband med min flytt. När det blev aktuell för mig att flytta så anlitade jag veteranpoolen i både flytt samt flytt städning. Under själva flytten fick jag hjälp av två mycket trevliga herrar med ett stort lojalitet och omtanke bar mina möbler och monterades på plats. Flytten utfördes med  stor omsorg. Och även städflytten ficka jag hjälp av tre fantastika damer med  stor noggrannhet utförde sitt arbete.Fantastiskt. LerLerLer Vill varmt rekommendera “VETERANPOOLEN” till alla.”
Med Vänliga Hälsningar
M Östlund

“Hej! 
Jag kommer hem med mina tre smågrabbar några dagar i månaden till dukat bord, rent
hem och Carina. Hon hjälper mig sen med det jag behöver där och då. Allt från
läxläsning till barnpassning. För mitt vardagspussel är det helt ovärderligt!
Hon är en pärla och har också blivit en god vän till familjen!”
/ Lotta G.