Veteranpoolen Kalmar

Vi servar: Emmaboda, Kalmar, Nybro, Torsås

Adress: Trångsundsvägen 20 A, 393 56 Kalmar | Karta →
Tel: 0480-916 50. Nybro: 0481-491 051
E-post: kalmar@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar kl 9-16. Öppet för besök onsdagar kl 9-13.
Kontaktpersoner
Ulf Björn

Välkommen till Veteranpoolen Kalmar

Öppettider vardagar kl 9-16. Öppet för besök onsdagar kl 9-13. Övrig tid vänligen ring. Du kan även göra en intresseanmälan direkt på hemsidan.

Välkomna!

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

 VI SÖKER NYA VETERANER INOM HANTVERK!

Är du ålders eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta Veteranpoolen, ditt lokala kontor. Här arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs.

Vi söker nu nya veteraner inför den kommande säsongen. Vi behöver veteraner som är duktiga på hantverk i alla former!

Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Våra referenser


Så här säger Christian Persson VD för Eventbyrån Partykompaniet i Sverige AB:

PK Logotyp JPEG

“Tack för ett gott samarbete när vi hade mycket event kring jultid och behövde förstärkning. Vi återkommer snart med nya uppdrag… ”

 Så här säger Lars-Gunnar Gårdö på Kompetenstjänst AB (fd kommunutbildning)

Kompetenstjänst_jpg

”Vi genomför hundratals kurser och konferenser runt om i landet och hämtar duktiga kursvärdar från bland andra Veteranpoolen i Kalmar.  Veteranpoolen ger oss alltid bra personal med gedigen erfarenhet av vår bransch.”Så här säger Joacim Stolth, försäljningschef på Runelandhs om Veteranpoolen:

runelandhs (2)

“Vi på Runelandhs har använt Veteranpoolen många gånger och på många olika sätt. Allt ifrån upppackning av möbler, golvläggning och snickeri till montering av produkter i olika sammanhang. Många gånger är det svårt att hinna med att åka till avfallsanläggningen då är det kanon att använda veteranpoolen!”P&E Förvaltning

Kort beskrivning av uppdraget:
Skötsel av parkering på Hansa City, Kalmar på helgerna.

Varför valde kunden Veteranpoolen:
Pålitligt kvalité till rätt pris. Pålitlighet och lyhördhet har gjort att vårt val har blivit Veteranpoolen!

Lars Blixte
P&E Persson Förvaltning i Sydost ABAgona

Kort beskrivning av uppdraget:
Vaktmästartjänst, “allfixaruppdrag”.

Varför valde kunden Veteranpoolen:
Nyfikna på hur Veteranpoolen jobbar och ville testa konceptet.

“Vi har fått motiverade människor som vill jobba. Veteranerna känner av kundens behov, de jobbar inte bara för att de måste utan för att de verkligen bryr sig och vill! Dialogen emellan oss är inte låst utan öppnar upp för flexibilitet”.

Daniel Svensson,
Fastighets AB Kakelduvan