Veteranpoolen Helsingborg

Vi servar: Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp, Svalöv kommun

Adress: Hävertgatan 29, 254 42 Helsingborg | Karta →
Tel: Växel: 042-24 48 20
E-post: helsingborg@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-Torsdag 09:00-16:00. Fredag 09:00-13:00
Kontaktpersoner
Rikard Thulin
Cecilia Hellke

Jobba med Veteranpoolen!

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta Veteranpoolen Helsingborg och nordvästra Skåne.  Alla är välkomna.

Är du veteran? Klicka här för att se inkomna uppdrag och anmäla ditt intresse

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Företag

Börjar det bli mycket som behöver göras på kontoret? En hylla behöver sättas upp. Glödlampor bytas. En vägg målas om. Köra till tippen. En “allt i allo” person som ser möjligheter och lösningar på ev. problem. Beställ er egna “handyman” och ring in honom vid behov.

Bostadsrättsföreningar

Tröttnat på att så få hjälper till vid de årliga städdagarna?  Ta in extern hjälp från Veteranpoolen!  Det kan oftast räcka med 8 timmar på våren och 8 timmar på hösten. Kontakta oss för offert.

Hemservice

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Våra anställda har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt.
Klicka här för att läsa mer om hemservice

Veteranpoolen Helsingborg är certifierat som privat utförare av hemtjänst. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen.
Klicka här för att läsa mer om privat hemtjänst

Våra referenser


Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån samarbetar med Veteranpoolen på flera orter i södra Sverige. När du använder Fastighetsbyrån för att sälja, eller köpa ny, bostad kan vi hjälpa dig med bland annat måleri, renoveringsarbeten och flyttstäd till specialpris.

Kontakta Fastighetsbyrån på någon av följande orter:Greenlandscaping

“Vi på Greenlandscaping är väldigt nöjda med att Veteranpoolen ställt upp med att fixa fram resurser till oss vid våra arbetstoppar. Det har alltid fungerat utmärkt och aldrig varit några problem. Vi är helnöjda och ser fram emot ett fortsatt samarbete.”

– Anneli Sjöberg Distriktschef Greenlandscaping
Besök Greenlandscaping på webbenAction People

” Vi är ett företag som arbetar med Action Marketing. En stor del av vårt arbete består av att representera varumärken i samband med butiksaktiviteter inom dagligvaruhandeln. De flesta av våra uppdrag är förlagda till slutet på veckan och med tyngdpunkt runt lönehelger. Att alltid leverera bra personal till våra kunder är A & O – de representerar dessutom vårt varumärke. Vid sjukdom och arbetstoppar använder vi sedan en tid tillbaka Veteranpoolen i Malmö och Helsingborg, med mycket lyckat resultat. Vi har nu ett fast antal livsmedelscertifierade kvinnor som jobbar för oss vid behov. Alltid med positiv inställning och med mycket goda säljresultat. För oss fungerar det toppen – vi har hittat ett bra samarbete som vi är mycket nöjda med.”

– Carina och Mia Action People Skåne/Halland/GöteborgPax AB

“Som litet företag är Veteranpoolen ett utmärkt sätt för oss att knyta kompetens och kunskap till ekonomifunktionen vid precis dom tillfälle när det behövs. Vi har anlitat veteraner för både bokföringsuppdrag och controllerfunktion vid bokslut. Med ett helt yrkesliv i ryggen utförs uppdragen med både stolthet, noggrannhet och stort yrkeskunnande.”

– Ann-Louise och Olle Axelsson Assistansbolaget Pax ABVäla mark och trädgård

“Vi anlitar Veteranpoolen för yttre fastighetsskötsel, där allt inom trädgårdsskötsel ingår såsom ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och renhållning samt snöröjning och halkbekämpning.

Vi valde Veteranpoolen p.g.a. att Ni kommer med snabba lösningar och kan skaka fram kunnigt folk vid behov. Er personal är självständiga och pålitliga, sociala och väldigt duktiga.”

– Pernilla Gullvert, Väla Mark & Trädgård ABOjco

“Vi värdesätter det goda samarbetet med Veteranpoolen då det framförallt skapar en möjlighet att mötas över generationsgränserna på företagen. Detta är extra värdefullt i ett företag som vårt där personalen till största delen består av unga medarbetare.
Vi anser även det som värdefullt att personer som gått i pension, men själva känner att de vill arbeta mer och anser sig ha något värdefullt att bidra med, ges möjlighet till det. Detta är viktigt både för den enskilda individen och samhället i stort.”