Veteranpoolen Helsingborg

Vi servar: Ängelholm, Åstorp, Båstad, Bjuv, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Örkelljunga, Perstorp, Svalöv kommun

Adress: Hävertgatan 29, 254 42 Helsingborg | Karta →
Tel: Växel: 042-24 48 20
E-post: helsingborg@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-Torsdag 09:00-16:00. Fredag 09:00-13:00
Kontaktpersoner
Rikard Thulin
Cecilia Hellke

Erbjudande på VVS och rörmokeri.

Är det dags att byta toalettstol eller installera diskmaskin? Har du rörinstallationer som ska bytas eller läckande kranar? Kanske renoverar du hemma och behöver hjälp med rördragningen? Boka en av våra certifierade rörmokare till hemmet, sommarstugan eller kolonilotten, vi har tid för dig redan idag!

Över sommaren erbjuder vi rabatterade VVS-tjänster i Nordvästra Skåne! Boka nu och du får 50 kronor rabatt per timme (ordinarie kostnad 550 kr/tim före ROT-avdrag). Erbjudandet gäller dig som gör en intresseanmälan i onlineformuläret (klicka på länken nedan), boka innan den 31 juli (reservation för fullbokning).

Klicka här för att boka Rörmokare.

Jobba hos Veteranpoolen!

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta Veteranpoolen Helsingborg och nordvästra Skåne.  Alla är välkomna. Anmäl ditt intresse om att arbeta hos oss genom att skicka ett mejl till helsingborg@veteranpoolen.se med dina kontaktuppgifter.

Inskriven Veteran? Klicka här för att se uppdragslistan!

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, vaktmästeri, kundservice, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Företag

Börjar det bli mycket som behöver göras på kontoret? En hylla behöver sättas upp. Glödlampor bytas. En vägg målas om. Köra till tippen. En “allt i allo” person som ser möjligheter och lösningar på ev. problem. Beställ er egna “handyman” och ring in honom vid behov.

Hantverkare

Snickare, målare, rörmokare, elektriker eller kanske i behov av en händig man, tveka inte, vi hjälper till med många olika tjänster och uppdrag. Kanske de där listerna som aldrig kommer på plats, eller ommålningen av sovrummet…  Vi har duktiga hantverkare med lång erfarenhet..

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, vaktmästeri, kundservice, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Bostadsrättsföreningar

Tröttnat på att så få hjälper till vid de årliga städdagarna?  Ta in extern hjälp från Veteranpoolen!  Det kan oftast räcka med 8 timmar på våren och 8 timmar på hösten. Kontakta oss för offert.

Hemservice – BoService

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Våra anställda har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt.
Klicka här för att läsa mer om hemservice

Veteranpoolen Helsingborg är certifierat som privat utförare av hemtjänst. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen.
Klicka här för att läsa mer om privat hemtjänst

Kontorets öppettider, Telefon & E-post.

Måndag till Torsdag   09:00 – 16:00       Fredag  09:00 – 13:00

Telefon  042 – 24 48 20

helsingborg@veteranpoolen.se

Välkommen till Veteranpoolen Malmö

Våra öppettider är måndag-torsdag kl 09.00-16.00, fredag 09.00-13.00.

Vi är ofta ute hos våra kunder och veteraner. Så om vi inte har möjlighet att svara, lämna ditt namn och telefonnummer i telefonsvararen, eller fyll i intresseanmälan så återkommer vi så snart som möjligt.

Våra referenser


Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån samarbetar med Veteranpoolen på flera orter i södra Sverige. När du använder Fastighetsbyrån för att sälja, eller köpa ny, bostad kan vi hjälpa dig med bland annat måleri, renoveringsarbeten och flyttstäd till specialpris.

Kontakta Fastighetsbyrån på någon av följande orter:Greenlandscaping

“Vi på Greenlandscaping är väldigt nöjda med att Veteranpoolen ställt upp med att fixa fram resurser till oss vid våra arbetstoppar. Det har alltid fungerat utmärkt och aldrig varit några problem. Vi är helnöjda och ser fram emot ett fortsatt samarbete.”

– Anneli Sjöberg Distriktschef Greenlandscaping
Besök Greenlandscaping på webbenAction People

” Vi är ett företag som arbetar med Action Marketing. En stor del av vårt arbete består av att representera varumärken i samband med butiksaktiviteter inom dagligvaruhandeln. De flesta av våra uppdrag är förlagda till slutet på veckan och med tyngdpunkt runt lönehelger. Att alltid leverera bra personal till våra kunder är A & O – de representerar dessutom vårt varumärke. Vid sjukdom och arbetstoppar använder vi sedan en tid tillbaka Veteranpoolen i Malmö och Helsingborg, med mycket lyckat resultat. Vi har nu ett fast antal livsmedelscertifierade kvinnor som jobbar för oss vid behov. Alltid med positiv inställning och med mycket goda säljresultat. För oss fungerar det toppen – vi har hittat ett bra samarbete som vi är mycket nöjda med.”

– Carina och Mia Action People Skåne/Halland/GöteborgPax AB

“Som litet företag är Veteranpoolen ett utmärkt sätt för oss att knyta kompetens och kunskap till ekonomifunktionen vid precis dom tillfälle när det behövs. Vi har anlitat veteraner för både bokföringsuppdrag och controllerfunktion vid bokslut. Med ett helt yrkesliv i ryggen utförs uppdragen med både stolthet, noggrannhet och stort yrkeskunnande.”

– Ann-Louise och Olle Axelsson Assistansbolaget Pax ABVäla mark och trädgård

“Vi anlitar Veteranpoolen för yttre fastighetsskötsel, där allt inom trädgårdsskötsel ingår såsom ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och renhållning samt snöröjning och halkbekämpning.

Vi valde Veteranpoolen p.g.a. att Ni kommer med snabba lösningar och kan skaka fram kunnigt folk vid behov. Er personal är självständiga och pålitliga, sociala och väldigt duktiga.”

– Pernilla Gullvert, Väla Mark & Trädgård ABOjco

“Vi värdesätter det goda samarbetet med Veteranpoolen då det framförallt skapar en möjlighet att mötas över generationsgränserna på företagen. Detta är extra värdefullt i ett företag som vårt där personalen till största delen består av unga medarbetare.
Vi anser även det som värdefullt att personer som gått i pension, men själva känner att de vill arbeta mer och anser sig ha något värdefullt att bidra med, ges möjlighet till det. Detta är viktigt både för den enskilda individen och samhället i stort.”