Veteranpoolen Gotland

Vi servar: Hela Gotland t.ex, Hemse, Klintehamn, Roma, Slite, Visby

Adress: Skarphällsgatan 8G, 62141 Visby | Karta →
Tel: 0498-23 00 10 eller 0707 320626
E-post: gotland@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-torsdag 09.00-16.00, fredag 09.00-13.00. Öppet för besök måndag-onsdag kl 09.00-16.00
Kontaktpersoner
Gunnel Lindby

Välkommen till Veteranpoolen Gotland

Vi har öppet på telefon måndag-torsdag kl 09:00 – 16:00 och fredagar kl 09:00-13:00. Vi har besökstid på kontoret måndag-onsdag kl 09:00 – 16:00. Du är välkommen att ringa eller fylla i kontaktformuläret här på hemsidan.

Är du pensionär och sugen att arbeta när det passar?

Vi är i ständigt behov av hantverkare av alla slag samt städare. Vi söker särskilt arbetskraft av alla slag på södra, norra och östra Gotland. Alla pensionärer som har lust och vill arbeta är välkomna, det spelar ingen roll om du är ålders- eller avtalspensionär! Ring mig så bokar vi en tid för ett möte där vi kan berätta mer.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid.Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Våra referenser


”GotlandsHem behövde tillfällig förstärkning som väldigt snabb kunde komma in och avlasta oss. Det har fungerat otroligt bra med Gertrud och Aina som tack vare flexibilitet kombinerat med yrkes- och livserfarenhet varit självgående på mycket kort tid vilket avlastat oss precis på det sätt vi behövde.”

Marcus Åslund, Ekonomichef, GotlandsHem