Trädbeskärning Göteborg Väster/Mölndal

Är du i behov av trädgårdshjälp? Då har du kommit helt rätt! Vi på Veteranpoolen kan erbjuda dig riktiga proffs med lång erfarenhet inom allt från vanligt trädgårdspyssel till avancerad trädbeskärning. Våra veteraner har möjlighet att anlitas för trädbeskärning i Göteborg Väster och Mölndal och hjälpa dig med dina träd. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster.

Vilken metod använder vi oss av?

För att få bästa resultat av en trädbeskärning har vi noggrant valt att använda oss av JAS-metoden som enligt många svenska experter anses vara den mest fördelaktiga. Våra veteraner beskär därför träden någon gång under den sista delen av sommarperioden och i vissa fall ända in i början av hösten. Detta hjälper träden att vila på ett rogivande sätt under vinterhalvåret för att sedan lagom till säsong växa sig vackra och ge frukt och grönska. Denna metod är väldigt skonsam för träden.

Du kan göra RUT-avdrag för trädbeskärning

Sedan augusti i år är det möjligt att göra RUT-avdrag när du köper tjänsten trädbeskärning, kom bara ihåg att vi på Veteranpoolen måste informeras om din önskan att göra avdrag redan i samband med din bokning. Väljer man att inkludera ytterligare tilläggstjänster som exempelvis bortförsel av det avfall som lämnas efter trädbeskärningen är det inga problem för Veteranpoolens veteraner, men tänk på att du tyvärr inte kan få RUT-avdrag för just den biten.

Intresserad av att beställa trädbeskärning i Göteborg Väster eller Mölndal?

Fyll då enkelt i vår intresseanmälan som finns här på hemsidan och skicka in den till oss eller ring på telefon direkt till ditt lokala kontor. När vi mottagit din intresseanmälan går vi igenom uppdraget med dess krav och önskemål för att därefter leta efter lämplig veteran att ta sig an jobbet. Ett tips är att du ger oss så detaljerad information som möjligt kring jobbet för att vi snabbare ska kunna återkomma med slutligt förslag och offert.

När du blivit tilldelad en veteran och accepterat vårt erbjudanden sker dialogen direkt med veteranen. Glöm inte bort att meddela i god tid om denne behöver ta med egen utrustning eller verktyg till arbetsplatsen.