Gräsklippning i Göteborg Västra

GräsklippningBor du i västra Göteborg och behöver hjälp med att klippa gräset?Då kan vi på Veteranpoolen stå till tjänst.Att hålla efter i trädgården kan vara ett krävande arbete som tar både tid och energi i anspråk. Genom att låta våra veteraner ta hand om gräsklippningen kan du lugnt ägna dig åt andra sysslor – och se på medan din trädgård blir fräsch och fin. Våra erfarna trädgårdsmästare klipper inte bara gräset utan kan även stå till tjänst vid annan trädgårdsskötsel. Som häckklippning och rensning av rabatter. Vi sätter en ära i att vara flexibla och kan givetvis anpassa våra tjänster efter dina behov.

Här är exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  •  Klippa gräs
  • Trimma buskar och häckar
  • Rensa ogräs i dina rabatter
  • Kratta löv och grusgångar
  • Vår- och höststäda trädgården

Vi använder oss av de redskap du förser oss med då vi arbetar i din trädgård. Om du inte har rätt utrustning hemma kan vi bistå med köpråd. Somliga mer avancerade verktyg kan också hyras via oss vid behov.

Våra veteraner har alla lång erfarenhet av att arbeta i trädgården, både yrkesrelaterat och genom eget intresse, vilket gör att du genom oss också kan få rådgivning och tips på hur du håller din trädgård i trim året om.

 Så här hyr du gräsklippning och trädgårdsarbete i Göteborg Väster:
Du fyller antingen i formuläret på hemsidan för att göra en intresseanmälan eller så ringer du till vårt lokalkontor på 031-18 13 87. När du har beskrivit ditt uppdrag i detalj ser vi till att du kommer i kontakt med en veteran med rätt kompetens för arbetet. Tillsammans planerar ni sedan uppdragets omfattning i tid och vad det är som ska utföras.

Våra veteraner finns i västra Göteborg och servar stadsdelarna Askim, Fiskebäck, Hovås, Kållered, Mölndal, Näset, Sisjön och Västra Frölunda.

Hos Veteranpoolen värderar vi den sortens kunskap som bara kan förvärvas genom lång erfarenhet. Våra trädgårdsmästare är avtals- och ålderspensionärer som fortsatt att erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. Det innebär att den veteran som kommer till ditt hem har åtagit sig ditt uppdrag baserat på intresse. När du anlitar Veteranpoolen kan du vara säker på att få pålitlig och kompetent arbetskraft.