Städning i Göteborg Västra

Söker du kompetent städhjälp i västra Göteborg?
Veteranpoolen har den resursen som du söker.
I vår personalpool ingår många skickliga lokalvårdare med många års erfarenhet av städning. Vi värderar den service som endast kan fås genom kunskap och erfarenhet. Alla våra skickliga veteraner kan oftast anlitas med kort varsel, för tillfälliga uppdrag eller kontinuerligt. Självklart kan vi anpassa oss efter dina behov om du skulle ha några särskilda önskemål.

 

stadning-hojdareDetta ingår vanligtvis i vår städtjänst:

  •  Dammsuga golv och mattor
  •  Moppa golvytor
  •  Dammtorka hyllor och möbler
  • Torka av köksskåp och vitvaror
  •  Rengöra toalett och badrum
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar

Du kan också beställa fönsterputs via Veteranpoolen. Kontakta oss så hjälper vi dig med det!

Varje hem är individuellt sett till storlek och inredning, varför det kan vara svårt att bedöma hur lång tid det tar att städa huset första gången. Efter vårt första besök hos dig kan vi lättare räkna ut en genomsnittlig tidsåtgång för städningen.
När vi städar hos dig använder vi de städredskap och rengöringsmedel som du förser oss med. Se därför gärna till att ha en fungerande dammsugare hemma samt annat som behövs för en genomgående städning. Vi kommer också gärna med råd om du är osäker på vad som behövs.

Beställ städning i västra Göteborg så här:
Om du är intresserad av vår städningstjänst kan du kontakta oss antingen via e-postformuläret på hemsidan eller ringa till ditt lokalkontor på 031-18 13 87. När du har specificerat dina önskemål kontaktas du av en passande veteran och ni kan komma överens om hur uppdraget ska se ut. Du får sedan en offert där pris och uppdragets utformning preciseras. Eftersom städningsuppdrag ofta sker på en regelbunden basis försöker vi ordna så att samma veteran kommer till dig vid varje tillfälle. Detta både för god lokalkännedom och din egen bekvämlighets skull.

Vi servar hela västra Göteborg med våra tjänster vilket inkluderar: Askim, Fiskebäck, Hovås, Kållered, Mölndal, Näset, Sisjön och Västra Frölunda.

Veteranpoolen förmedlar städtjänster från flera skickliga veteraner med lång erfarenhet av lokalvård. Våra veteraner är alla pensionärer som fortsatt att arbeta vidare för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och väljer ut sina egna uppdrag baserat på intresse och tillgänglighet. Det gör att du, när du anlitar Veteranpoolens tjänster, alltid kan vara säker på att du får kunnig och motiverad hjälp att lita på till ditt hem.