Fönsterputs i Göteborg Västra

Behöver du hjälp med putsning av dina fönster i västra Göteborg?
Veteranpoolen har flera erfarna fönsterputsare som kan stå till tjänst.
På Veteranpoolen värderar vi den sortens kompetens som kommer av lång livserfarenhet. Våra veteraner har yrkeserfarenhet från många olika fält och har genom detta erhållit en god känsla för service. Vår fönsterputsning kan anlitas för stora och små uppdrag, kontinuerligt eller tillfälligt, vi har kompetens för de flesta sorters uppdrag och våra veteraner kan ofta anlitas med kort varsel.
Vi är flexibla och sätter ne ära i att kunna anpassa våra tjänster efter era unika behov.

Våra veteraner använder sig vanligtvis av den utrustning du tillhandahåller i ditt hem. Om du är osäker på vad som behövs eller vill ha något särskilt kommer vi gärna med inköpsråd eller bistår med hjälp även här vid förfrågan. Dessutom har vi möjlighet att hyra ut mer avancerad utrustning till dig om det skulle behövas.

Fönsterputsningen brukar gå snabbt när vi kommer ut till dig och inleder arbetet, men du kan underlätta och effektivisera vårt arbete ytterligare genom att plocka bort föremål – som krukväxter och prydnader – som står på fönsterbrädan. Annars bistår vi gärna med detta.

Så anlitar du fönsterputs i västra Göteborg:
För att anlita en veteran för fönsterputs behöver du först ta kontakt med oss. Det gör du enklast genom att fylla i webbformuläret här på hemsidan och beskriva ditt uppdrag ås återkommer vi till dig. Du kan också vända dig direkt till vårt lokalkontor på 031-18 13 87. Genom att tala om för oss hur många fönster du vill ha putsade, ungefärlig storlek, om de är två- eller treglasfönster, samt om de är vändbara, kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med en lämplig veteran för arbetet. Om du har fönster som sitter högt upp kan det vara bra att veta att de skall kunna nås med hjälp av en vanlig trappstege för att minimera risken för fallolyckor.

Vi erbjuder fönsterputstjänster i hela västra Göteborg, där stadsdelarna som vi servar inkluderar Askim, Fiskebäck, Hovås, Kållered, Mölndal, Näset, Sisjön och Västra Frölunda.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är samtliga pensionärer som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via oss för att de vill och kan. De är antingen avtals- eller ålderspensionärer som disponerar över sin egen tid och väljer sina uppdrag själva utifrån intresse och tillgänglighet. När du anlitar oss kan du alltså vara trygg i vetskapen om att du får pålitlig och motiverad hjälp.