Barnvakt i Göteborg Västra

Bor ni i västra Göteborg och söker en kompetent barnvakt?
Veteranpoolen kan hjälpa er.
Det finns många tillfällen när en barnvakt kan komma väl till pass. Veteranpoolen erbjuder barnvaktshjälp av veteraner med lång erfarenhet av barnpassning. Några av dem har arbetat inom barnomsorgen professionellt eller med pedagogik; andra har gedigna kunskaper genom egna barn och barnbarn. Vi finns ärna där som ett stöd för er familj oavsett om ert behov är tillfälligt eller kontinuerligt. Vi anlitas för små och stora uppdrag och kan ofta anlitas med kortare varsel.

Våra barnvakter kan:

  • Finnas på plats i ert hem sena kvällar och helger, om ni ska på fest eller måste jobba över
  •  Hämta och lämna barnen på dagis eller skola
  •  Hjälpa till med läxläsning
  •  Laga mat och mellanmål
  •  Skjutsa till och från fritidsaktiviteter

Så får du hjälp av Veteranpoolen i västra Göteborg:
Kontakta oss genom att göra en intresseanmälan eller ringa direkt till vårt lokalkontor på 031-18 13 86. Berätta för oss om er familj och hur många barn ni har. Specificera gärna era önskemål och behov, så ser vi till att sätta er i kontakt med en veteran som har rätt kompetens för just ert uppdrag.

Vi värdesätter trivsel och god personkemi, därför ser vi till att ni alltid får träffa ett par passande barnvakter innan er familj bestämmer sig för en kandidat. Det är givetvis sedan samma person som kommer hem till er varje gång vid kontinuerligt uppdrag.

Från vårt lokalkontor förmedlar vi tjänster i hela västra Göteborg; i stadsdelarna Askim, Fiskebäck, Hovås, Kållered, Mölndal, Näset, Sisjön och Västra Frölunda.