Målare i Göteborg Västra

Måleri, målare

Letar du efter en kompetent målare för ett hemmaprojekt?
Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa till. Vi har möjlighet att tillgodose dina behov genom att erbjuda arbetskraft med lång erfarenhet av målning. En del av våra veteraner har varit professionella målare medan andra har gedigen erfarenhet av måleriarbete på annat sätt. Alla har de under många år arbetat med färg och pensel, vilket säkerställer kvaliteten för dig som önskar hyra in hjälp. Målning är något som behöver göras regelbundet i ett hem, och vi kan hjälpa dig med alla möjliga målningsuppdrag, såväl stora som små. Våra veteranmålare är flexibla, anpassar sig efter dina unika behov och kan ofta anlitas med kort varsel.

Exempel på projekt vi kan hjälpa dig med:

  •  Innerväggar och lister
  •  Fönster
  •  Fasader
  •  Staket och altaner

Målning sker ofta i flera steg, och vi kan hjälpa dig under alla faserna. Först kan vi se till att förarbetet sköts som det ska, vilket innebär att vi spacklar, slipar, tvättar och allt annat som krävs för att färgen ska sitta bra. Vi ser även till att lister och golv är täckta så att du inte får färg på fel ställen. Därefter är det dags att sätta igång med själva måleriarbetet.
När vi arbetar hemma hos dig använder vi oss generellt av det material och de verktyg som du redan har på plats i hemmet, om inget annat avtalats. Om du vill ha hjälp med att köpa in rätt material och verktyg har vi möjlighet att komma med råd och hjälp vid inköp, vid förfrågan på förhand.

När du behöver måla något högre upp – som en fasad – kan du behöva en byggnadsställning för säkerhetens skull och för ett gott resultat. Om du inte redan har en kan detta hyras genom oss.

Så här hyr du målare via Veteranpoolen i västra Göteborg:

Om du vill ha anlita skicklig målarhjälp från Veteranpoolen kan du ta kontakt med oss genom att göra en intresseanmälan via e-postformuläret på vår hemsida. Du kan också ringa till vårt lokalkontor på 031-18 13 87. Du får berätta om vilken typ av uppdrag du vill få gjort – så hjälper vi dig att komma i kontakt med en veteranmålare som är lämpad för uppdraget. När ni har diskuterat uppdraget i detalj får du en offert.

Våra veteraner arbetar i hela västra Göteborg, vilket innebär stadsdelarna Askim, Fiskebäck, Hovås, Kållered, Mölndal, Näset, Sisjön och Västra Frölunda.