Fastighetsservice i Göteborg Västra

Som företag eller bostadsförening är fastighetsskötsel en viktig del av det dagliga arbetet. Om ni har svårt att hitta tiden för att själva göra all fastighetsservice, så har vi möjlighet att förse er med kompetenta fastighetsskötare.
Veteranpoolens veteraner har efter många år i branschen lärt sig vad god fastighetsskötsel kräver. Det gör att de kommer väl förberedda och kan se till att fastigheten är i det skick som ni vill ha det. Den gedigna erfarenheten gör att våra veteraner kan utföra arbetet effektivt och med hög kvalitet.

I våra fastighetsservicetjänster ingår till exempel att:

  • Sköta trädgården; klippa gräs, rensa i rabatter och planteringar
  •  Byta lampor
  •  Skotta snö
  • Städa trapphus, soprum och andra allmänna utrymmen
  •  Se om tvättstugan

Fastighetsskötsel involverar vanligtvis en rad olika sysslor, och vi kan hjälpa till med det mesta. Om ni är ett företag med lokaler som behöver hållas i bra skick kan vi regelbundet besöka er för att utföra ett på förhand överenskommet schema av uppdrag. Det gäller också er bostadsrättsförening, dit vi gärna kommer på besök och hjälper er med allmänna sysslor under en längre period. Om ni istället önskar punktinsatser i samband med exempelvis en renovering eller ombyggnation kan vi erbjuda våra tjänster även där.

Så här anlitar du fastighetsservice i västra Göteborg:
Om du är intresserad av att ta del av våra tjänster inom fastighetsservice kan du kontakta det lokala kontoret genom att ringa oss på 031-18 13 87 eller skicka en intresseanmälan via e-postformuläret som finns här på hemsidan. När du gett oss en beskrivning av vilken typ av uppdrag som du har i åtanke fixar vi så att du kommer i kontakt med en veteran som kan tänka sig att åta uppdraget.

Vi servar västra Göteborg med våra tjänster, vilket innebär Askim, Fiskebäck, Hovås, Kållered, Mölndal, Näset, Sisjön och Västra Frölunda.

Vid kontinuerligt uppdrag är det givetvis samma fastighetsskötare som kommer till er varje gång. God lokalkännedom gör att vi kan arbeta än mer effektivt.