Veteranpoolen Göteborg Väster/Mölndal

Vi servar: Askim, Fiskebäck, Hovås, Kållered, Mölndal, Näset, Sisjön, Västra Frölunda

Adress: Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg (i Lagerhuset vid Rosenlund) | Karta →
Tel: 031-18 13 87
E-post: goteborg.vastra@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-fredag kl 09.00-16.00
Kontaktpersoner
Anders Brorström
Maria Thorstenson

Välkommen till Göteborg Väster/Mölndal

Vi har öppet måndag-fredag kl 09.00-16.00. Om vi inte svarar är du välkommen att tala in ett meddelande eller skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig omgående. Övrig tid är du välkommen att ringa på telefon 020-350 355.

Bemanning där gammal är äldst

Företagare SE HIT! Visste du att vi kan hjälpa till med bemanning vid arbetstoppar? Vi kan vara på plats med kort varsel och du binder inte upp dig för fler timmar än vad du behöver.

Vi kan hjälpa till med:

  • Ekonomi: Löpande redovisning, bokslut
  • Reception: Svara i telefon, boka möten
  • Elkonstruktion
  • Fastighetsskötsel
  • Hantverksarbeten
  • Köra budbil
  • Konferens: Förbereda, ordna, servera fika
  • Butik: Snygga upp, städa på hyllor och bland varor

Och mycket mer….
Ring oss! Vi har händiga män och kvinnor som kan hjälpa dig!

Uppskattat hantverksjobb

plattsattning
“Uppskattar att man med veteranen pratas vid i lugn & ro gällande vad som skall utföras. Utföras alltid av skickliga hantverkare! I detta fallet så var veteranen Lars Mattsson mycket noggrann, trevlig & bra att samarbeta med.”

Hushållsnära- och hantverkstjänster i Göteborg Västra

Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Våra referenser


VITEC

 ” Genom Veteranpoolen har vi fått en vaktmästare/allt-i-allo som tar hand om smått som stort i våra lokaler; byte av glödlampor, montera hyllor, ta hand om återvinningen osv. Ett uppdrag som sköts till fullo och som ger ökad trivsel för oss alla på företaget.”Våra privatreferenser

Nöjd kund på Styrsö

“Än en gång har Veteranpoolen hjälpt oss. Runt vårt hus löper numera mycket snygga och välfungerande räcken, synnerligen behövliga i trapporna, då balansen börjar svikta. Dessutom pryds en av våra terrasser av ett fint och stabilt staket, som hindrar barnbarnen att trilla utför ett litet berg och samtidigt får terrassen att kännas som ett rum. Jojje och Thomas har all heder av sitt goda arbete! Tack!” Olof och Gunilla Genell på Styrsö