Veteranpoolen Göteborg Östra

Vi servar: Angered, Gunnebo, Gunnilse, Hällingsjö, Härlanda, Härryda, Hindås, Jonsered, Kortedala, Landvetter, Lärjedalen., Mölnlycke, Öjersjö, Örgryte, Partille, Rävlanda, Sävedalen

Adress: Björcksgatan 33, 416 52 Göteborg | Karta →
Tel: 031-21 77 30
E-post: goteborg.ostra@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag – torsdag 09:00-16:00 och fredag 09:00-14:00. Lunchstängt 12:00-13:00.
Kontaktpersoner
Ellinor Elg-Rydén

Välkommen till Göteborg Östra

Vi har öppet måndag – torsdag 09:00-16:00 och fredag 09:00-14:00. Om vi inte svarar är du välkommen att tala in ett meddelande eller skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig omgående. Övrig tid ring 020-350 355.

Veteranpoolen Göteborg Östra servar dig som bor i Gunnebo, Härlanda, Härryda, Jonsered, Kortedala, Landvetter, Lärjedalen., Mölnlycke, Öjersjö, Örgryte, Partille eller Sävedalen.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid.Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Hemtjänst

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Våra anställda har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt. Bor du i en kommun som infört kundval i hemtjänsten och Veteranpoolen är certifierad som utförare kan du välja oss. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen. För mer information, kontakta ditt lokala kontor.

Vi hjälper dig att bygga om hemma

bygg om hemmaVåra veteraner Göran och Bengt med flera är experter på interiörhantverk. Så här snyggt blev det när de installerade nytt kök i en villa i Pixbo. Funderar du på att göra om i köket? Kontakta Veteranpoolen Göteborg Östra så berättar jag mer.
/Hälsningar Ellinor