Trädbeskärning Göteborg Hisingen

Du glömmer väl inte bort att ta hand om dina träd? Vi på veteranpoolen kan hjälpa dig att få vackra och ståtliga träd som sprider skön grönska på hela din tomt. Är du i behov av trädbeskärning i Göteborg och Hisingen kan våra veteraner utan problem ta sig hem till dig för att ta sig an din tomt.

Kompetent personal

Våra veteraner har lång erfarenhet av olika typer av trädgårdsarbete, däribland just trädbeskärning. De kan se i vilket skick ditt träd faktiskt är, vilket är en stor fördel då de ofta hinner upptäcka ohyra i tid. Skulle något av dina träd vara angripet kan våra veteraner ge råd och tips för behandling och utföra den om så önskas av dig som kund.

Då vi är måna om att ge våra kunder bästa möjliga resultat har vi valt att arbeta utifrån den så kallade JAS-metoden, vilken innebär att beskärningsmomentet sker någon gång mot slutet av sommarperioden eller i början av hösten.

Kunden i fokus

Vi lägger som sagt stor vikt vid dig som kund och hur du uppfattar vår tjänst som helhet, därför uppmanar vi till en öppen dialog mellan kund och veteran för att uppdraget ska bli utfört precis som önskas. Har man ytterligare önskemål utöver det avtalande uppdraget kan även det diskuteras för ingenting är omöjligt hos Veteranpoolen.

Använda RUT-avdraget

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din köpta tjänst. Från och med i år har du som beställer trädbeskärning i Göteborg eller Hisingen möjlighet att göra avdrag för just trädbeskärning. Nämn detta i samband med din bokning så ser vi till att allt blir korrekt förberett.

Jag önskar beställa trädbeskärning i Göteborg – hur gör jag?

Du använder dig enklast av vår intresseanmälan som finns här på hemsidan, fyller i den och skickar in den till oss. När vi har gått igenom din förfrågan kontaktar vi dig för att prata lite närmare om uppdraget och därefter erbjuda en veteran som uppfyller uppdragets krav och önskemål. Du kan även ringa ditt lokala kontor.

Tänk på att redan i intresseanmälan förklara uppdraget lite närmare. Det underlättar för oss när vi går igenom våra alternativ på veteraner som passar för jobbet.