Gräsklippning i Göteborg Hisingen

GräsklippningHar du en gräsmatta som behöver klippas eller annat trädgårdsarbete som måste utföras? Hör då av dig till oss! Veteranpoolen ordnar allt från rejäla vårstädningar till fortlöpande häckklippningar. Våra veteraner har många års erfarenhet av trädgårdsarbete och hjälper dig med det du inte hinner själv.

Något av det vi kan hjälpa till med:

  • Klippa gräsmattor
  • Beskära och ansa buskar
  • Kratta grusgångar
  • Lövkratta
  • Rensa ogräs i rabatter och planteringar
  • Vår- och höststäda

De flesta av dessa tjänster medför skattereduktion, så kallat Rut-avdrag.

Så här bokar du gräsklippning och annat trädgårdsarbete genom Veteranpoolen:

Börja med att fylla i en intresseanmälan eller ring till vårt lokalkontor i Göteborg Hisingen på 031-18 88 69. Tala om för oss vad du är ute efter för uppdrag. Något som är bra för oss att veta är till exempel hur stor gräsmattan som ska klippas är eller hur många rabatter som ska rensas. Våra veteraner använder i första hand dina trädgårdsredskap. Viktigt är till exempel att du har en fungerande gräsklippare om du beställt gräsklippning. Uppge gärna vilka redskap du har hemma så att vi vet vad vi behöver ta med oss.

När vi känner till dina önskemål matchar vi dem mot resurserna i vår pool för att hitta rätt person för uppdraget. Den utvalda veteranen kommer sedan att ta kontakt med dig. Tillsammans går ni igenom vad som ska göras och du får därefter en offert.

Våra veteraner är antingen avtals- eller ålderspensionärer och har därmed lång erfarenhet och stor kompetens. De arbetar inte för att de måste, utan för att de tycker att det är roligt. De väljer alltid själva de uppdrag de vill ta sig an och arbetar på sina egna villkor.

Veteranpoolen Göteborg Hisingen

Vi hjälper dig i följande stadsdelar: Backa, Biskopsgården, Björlanda, Hisingen, Kärra, Lundby, Öckeröarna, Rödbo, Säve, Torslanda och Tuve.