Städning i Göteborg Hisingen

Behöver du städhjälp? Hör av dig till oss på Veteranpoolen! Våra veteraner har lång erfarenhet av städning och gör det gärna snyggt och fint hemma hos dig. Du får samma städare varje gång.

 

stadning-hojdareVanligtvis ingår detta i städningen:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka
  • Torka av köksskåp samt vitvaror
  • Rengöra badrum

Fönsterputs är något vi också kan hjälpa dig med. Du beställer tjänsten separat från städningen. Uppge bara att du även vill ha fönsterputs när du kontaktar oss.

Så här bokar du städning genom Veteranpoolen:

Fyll i en intresseanmälan eller kontakta vårt lokala kontor i Göteborg Hisingen direkt på 031-18 88 69. Tala om för oss vilken typ av städning du behöver, hur ofta och under vilken tidsperiod. Vi går sedan igenom dina önskemål och matchar dem mot resurserna i vår pool för att hitta rätt person för uppdraget. Veteranen kommer sedan att ta kontakt med dig och ni kan då tillsammans gå igenom vad som ska göras. Du får därefter en offert.

Det är bra att ha en dammsugare och rengöringsmedel hemma när veteranen kommer. Är du osäker på vad som behövs kan vi ge dig tips på vad som behöver införskaffas. Hur lång tid det tar att städa din bostad vet vi först efter den första städningen. Bra att veta är att den första städningen i regel tar lite längre tid. När veteranen vet vad som ska städas och har blivit bekant med bostaden brukar det gå fortare.

Våra städveteraner arbetar inte för att de måste, utan för att de tycker det är roligt. Alla våra veteraner arbetar på sina egna villkor och har möjligheten att själva välja sina uppdrag. De veteraner som arbetar hos oss är antingen avtals- eller ålderspensionärer. De har lång arbetslivserfarenhet och när du anlitar dem får du kompetent och motiverad hjälp.

Veteranpoolen Göteborg Hisingen

Vi betjänar följande stadsdelar: Backa, Biskopsgården, Björlanda, Hisingen, Kärra, Lundby, Öckeröarna, Rödbo, Säve, Torslanda och Tuve.