Barnvakt i Göteborg Hisingen

Behöver du en trygg barnvakt som du kan lita på? Hör av dig till oss! Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av barnpassning. Flera av dem har arbetat som pedagoger, andra har erfarenhet av egna barn. Våra veteraner kan liknas vid en extra farmor eller mormor som kan bistå dig i vardagen. De kan till exempel hämta på dagis eller hoppa in på kvällar om du ska gå på fest.

Våra barnvakter kan:

  • Hämta barn på dagis eller skola
  • Laga och servera mat
  • Sätta igång läxläsningen
  • Passa barn sena kvällar om du behöver vara borta
  • Skjutsa barn till och från fritidsaktiviteter

Så bokar du barnvakt genom Veteranpoolen:

Fyll i en intresseanmälan eller ring oss på vårt lokalkontor i Göteborg Hisingen på 031-18 88 69. Tala om vad uppdraget du önskar gäller. Vi kommer till exempel vilja veta hur många barn som ska passas, hur gamla de är och vilka intressen de har. Vi matchar sedan uppdraget med vår personal för att hitta lämpliga personer. Du och dina barn har möjligheten att träffa flera av våra veteraner innan ni bestämmer er för vem som ska få uppdraget. Om uppdraget är löpande försöker vi ordna att det blir samma veteran som kommer varje gång.

Våra veteraner arbetar inte för att de måste, utan för att de vill och kan. Alla arbetar på sina egna villkor och får själva välja sina uppdrag. De veteraner som arbetar hos oss är antingen avtals- eller ålderspensionärer. De har därmed massor av erfarenhet och kompetens.

Veteranpoolen Göteborg Hisingen

Vi betjänar följande stadsdelar: Backa, Biskopsgården, Björlanda, Hisingen, Kärra, Lundby, Öckeröarna, Rödbo, Säve, Torslanda och Tuve.