Snickare i Göteborg Hisingen

flipp_generiskSka du bygga om eller bygga nytt? Behöver du hjälp? Hör av dig till oss! Vi har många skickliga och noggranna hantverkare med lång erfarenhet av snickeriarbete. Flera av dem är yrkessnickare. Om du känner dig osäker, hjälper våra medarbetare dig med allt – från konstruktionsritningar till inköpsråd av material samt bortkörning av bråte.

Vi kan till exempel hjälpa dig att:
  • Anlägga ny altan
  • Sätta in nya dörrar
  • Sätta in nya fönster
  • Riva innerväggar och bygga upp nya
  • Sätta upp ny fasadpanel

I vissa fall kan mer avancerade verktyg behövas, till exempel motorsåg, slipmaskin, borrhammare eller andra verktyg med motor. Sådana verktyg kan du hyra genom oss vid behov.

Så här bokar du en snickare genom Veteranpoolen:

Fyll i en intresseanmälan eller ring direkt till vårt lokalkontor i Göteborg Hisingen på 031-18 88 69. Berätta kort om det uppdrag du önskar få gjort. Vi går sedan igenom vår pool för att hitta rätt person för ditt uppdrag. Därefter blir du kontaktad av en av våra veteraner. Tillsammans går ni sedan igenom vad som ska göras. Därefter får du en offert.

Våra veteraner arbetar för att de vill och kan, inte för att de måste. De tycker det är roligt att jobba och brinner för snickeri. Alla våra veteraner väljer själva sina uppdrag och de arbetar på sina egna villkor. Våra veteraner är erfarna och kompetenta och jobbar med glädje.

Veteranpoolen Göteborg Hisingen

Vi finns till tjänst i följande stadsdelar: Backa, Biskopsgården, Björlanda, Hisingen, Kärra, Lundby, Öckeröarna, Rödbo, Säve, Torslanda och Tuve.