Målare i Göteborg Hisingen

Måleri, målareBehöver du en målare? En professionell yrkesmålare eller bara någon som hjälper till och assisterar? Vi har det du behöver – oavsett om det är frågan om stora eller små projekt.

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Måla fasader
  • Måla lister
  • Måla fönster
  • Måla innerväggar
  • Måla staket
  • Måla altaner

Förarbetet är alltid viktigt för att slutresultatet ska bli bra. Vi spacklar, slipar, målartvättar och täcker golv och lister. Om du är osäker på vad som behövs i form av material och verktyg, hjälper vi till med inköpsråd.

Så här bokar du en målare via Veteranpoolen:

Det första du behöver göra är att fylla i en intresseanmälan eller ringa direkt till vårt lokalkontor i Göteborg Hisingen på 031-18 88 69. Berätta lite om det uppdrag du önskar få gjort så ser vi till att matcha dina önskemål mot de resurser vi har i vår pool. När vi hittat rätt person för uppdraget kommer veteranen att ta kontakt med dig. Tillsammans går ni sedan igenom vad som ska göras och därefter får du en offert.

Tänk på att en byggställning kan behövas om målningen sker på hög höjd. En sådan kan du behöva hyra, vilket vi gärna hjälper dig med. Tveka inte att fråga om du är osäker på vad som kan behövas till arbetet.

Våra veteraner jobbar för att de vill, kan och tycker det är roligt. De arbetar på sina egna villkor och det är endast de själva som kan bestämma vilka uppdrag de vill ta sig an. Våra veteraner är antingen avtals- eller ålderspensionärer och de har alla väldigt lång erfarenhet av och kompetens inom snickeri.

Veteranpoolen Göteborg Hisingen
Vi betjänar följande stadsdelar: Backa, Biskopsgården, Björlanda, Hisingen, Kärra, Lundby, Öckeröarna, Rödbo, Säve, Torslanda och Tuve.