Fastighetsservice i Göteborg Hisingen

Behöver du hjälp med fastighetsservice i Göteborg Hisingen? Då kan du vända dig till oss. Veteranpoolen anlitas av många fastighetsägare och bostadsföreningar. Vi utför allt från löpande fastighetsunderhåll till punktinsatser under semestrar eller vid renoveringar. Våra veteraner har under sina långa arbetsliv samlat på sig massor av erfarenhet och kompetens. Du kan därmed känna dig trygg när du anlitar oss!

Dessa tjänster erbjuder vi:

  • Trädgårdsskötsel
  • Snöskottning
  • Rensning av rabatter
  • Byten av lampor
  • Städning av soprum och allmänna utrymmen
  • Städning av trapphus
Så här bokar du fastighetsservice via Veteranpoolen:

Fyll i en intresseanmälan eller kontakta vårt lokalkontor i Göteborg Hisingen på 031-18 88 69. Berätta kort om uppdraget så matchar vi dina önskemål mot vår pool för att hitta rätt person för jobbet. En veteran kommer sedan att ta kontakt med dig och tillsammans går ni igenom vad som ska göras. Därefter får du en offert.

Om uppdraget är löpande är det i de flesta fall samma person som sköter uppdraget. Detta för att vi vill att du ska vara trygg i att arbetet blir korrekt utfört. Om ordinarie uppdragstagare skulle bli sjuk, har vi dock backup-personer som kan hoppa in med kort varsel.

Våra veteraner arbetar för att de vill och kan. De tycker det är roligt att arbeta. Alla arbetar de på sina egna villkor och har rätt att själva välja sina uppdrag. Alla våra veteraner är antingen avtals- eller ålderspensionärer, vilket innebär att de har massor av erfarenhet och kompetens.

Veteranpoolen Göteborg Hisingen

Vi står till din tjänst i följande stadsdelar: Backa, Biskopsgården, Björlanda, Hisingen, Kärra, Lundby, Öckeröarna, Rödbo, Säve, Torslanda och Tuve.