Veteranpoolen Göteborg Hisingen

Vi servar: Backa, Biskopsgården, Björlanda, Hisingen, Kärra, Lundby, Öckeröarna, Rödbo, Säve, Torslanda, Tuve

Adress: Ny adress: Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg (i Lagerhuset vid Rosenlund) | Karta →
Tel: 031-18 88 69
E-post: goteborg.centrum@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-fredag kl 9.00-16.00
Kontaktpersoner
Anders Brorström
Maria Thorstenson

Välkommen till Göteborg Hisingen

Vi har öppet måndag – fredag kl 9.00-17.00. Du är välkommen att ringa oss på telefon 031-18 88 69.

Upptaget när Du ringer?  – Lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp.
Vill Du bli en av oss?   Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig för ett personligt möte.
Har Du andra frågor ? Skicka ett mail till goteborg.centrum@veteranpoolen.se – så hör vi av oss.

Du är alltid välkommen, både som kund och veteran!

Altanbygge i Göteborg

altanbyggealtanbygge goteborg

Bemanning

Bemanning på era villkor. Vi står för  erfarenhet, flexibilitet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka, under en  kortare eller längre tid.

Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Ni kan även anlita oss för kombinationsuppdrag;  på arbetsplatsen och/eller hos dig eller  dina anställda  som en hjälp i hemmet.

Varför inte anlita en “serviceinsats” som kan komma några timmar i veckan och frigöra effektiv arbetstid för dig och dina anställda. Vi fixar i din inre arbetsmiljö; gör snyggt, fräscht och bekvämt. I din yttre miljö med trädgård och allehanda säsongsbetonade uppdrag.

Vi är din hjälp i arbetslivet och vardagen.

Vi söker veteraner

Just nu söker vi dig som vill bli veteran och har yrkeskompetens inom snickeri, målning, tapetsering och el.  Även andra yrkeskompetenser är välkomna, som lokalvårdare, trädgårdsmästare och golv/kakel läggare

Du som vill hjälpa till i hemmet. – Du är guld värd!  Hemstäd & barnpassning.

Du som vill vara en resurs till familjer som är mitt i livet, eller den ensamma person som behöver en social kontakt som förgyller vardagen, med matlagning, inköp, ledsagning & städning mm.
Vi  jobbar gärna i arbetslag – det skall vara roligt att vara Veteran och jobba tillsammans.
För företag:  Vi söker Veteraner som har bokföringsvana. Någon med Butikvana, vid vakans. Är du ålders eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar. Här arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs hos oss på Hisingen och Öckerö kommun.
Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Våra referenser


Veteranbemanning för Styckmästarn i Göteborg

Veteranbemanning blev lösningen för Styckmästarn AB i Göteborg när de behövde hjälp  att sköta löneadministration och en del av den löpande redovisningen. – Jobbet kräver att man är uppdaterad på både lagar och system, att man är noggrann och har bra ordning och det har funkat jättebra, säger Jenny Wahlgren, administrativ chef på Styckmästarn AB. En veteran jobbar 2 dagar per vecka hos företaget med dessa uppgifter, och detta passar både företaget och veteranen perfekt.
Silverklubben

Vi valde Veteranpoolen för städning av kontorslokalen då det känns både tryggt och roligt att ge pensionärer en möjlighet att kunna fortsätta vara aktiva i arbetslivet. Dessutom vet vi att vi alltid får ett välstädat kontor av personal som arbetar för att de själva vill arbeta.

Vi är mycket nöjda med Veteranpoolen, både i fråga om utfört arbete och i kommunikationen med oss och våra önskemål. Arbetet är alltid väl utfört och till ett bra pris, vilket gör att vi gärna fortsätter köpa tjänster från Veteranpoolen.Våra privatreferenser

Nöjd kund på Styrsö

“Än en gång har Veteranpoolen hjälpt oss. Runt vårt hus löper numera mycket snygga och välfungerande räcken, synnerligen behövliga i trapporna, då balansen börjar svikta. Dessutom pryds en av våra terrasser av ett fint och stabilt staket, som hindrar barnbarnen att trilla utför ett litet berg och samtidigt får terrassen att kännas som ett rum. Jojje och Thomas har all heder av sitt goda arbete! Tack!” Olof och Gunilla Genell på Styrsö


“En helt fantastisk människa”

“Sedan vill jag verkligen tacka dig för att du skickade just Lars-Erik  till min pappa. Det var enligt min far en helt fantastisk människa, rejäl, noggrann,  duktig och trevlig. På en skala 1-10 låg han betydligt över den skalan sa min far,  så bättre betyg tror jag inte någon kan få. Pappa ser redan fram emot nästa gång han kommer.”

Gun R