Veteranpoolen Göteborg Centrum/Långedrag

Vi servar: Älvsborg, Göteborg, Guldheden, Heden, Johanneberg, Krokslätt, Landala, Långedrag, Linnéstaden, Lorensberg, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sandarna, Stigberget, Vasastaden

Adress: Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg (i Lagerhuset vid Rosenlund) | Karta →
Tel: 031-18 88 69
E-post: goteborg.centrum@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar 9.00-16.00
Kontaktpersoner
Anders Brorström
Maria Thorstenson

Välkommen till Veteranpoolen Göteborg Centrum/Långedrag

Vi har öppet vardagar mellan 9.00-16.00. Övrig tid, tala gärna in ett meddelande eller skicka in en intresseanmälan genom formuläret här till höger, så kontaktar vi dig.

Vi söker veteraner

Är du ålders eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta Veteranpoolen, ditt lokala kontor. Här arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs.

Just nu har vi stort behov av erfaren VVS specialist och El kunniga veteraner!

Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka, under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta; ekonomi, administration, lager, reception, restaurang, försäljning, fastighets förvaltning/skötsel till BRF mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Lite referenser från våra kunder:

“Jag måste bara skicka mina hälsningar till Lilian, som är så duktig på att städa hemma hos mig! Hon ser genast vad som behöver göras. Hon är en PÄRLA!”

 

“Tack för den fina altanen ute på Styrsö! “

Våra referenser


Veteranbemanning för Styckmästarn i Göteborg

Veteranbemanning blev lösningen för Styckmästarn AB i Göteborg när de behövde hjälp  att sköta löneadministration och en del av den löpande redovisningen. – Jobbet kräver att man är uppdaterad på både lagar och system, att man är noggrann och har bra ordning och det har funkat jättebra, säger Jenny Wahlgren, administrativ chef på Styckmästarn AB. En veteran jobbar 2 dagar per vecka hos företaget med dessa uppgifter, och detta passar både företaget och veteranen perfekt.Våra privatreferenser

Nöjd kund på Styrsö

“Än en gång har Veteranpoolen hjälpt oss. Runt vårt hus löper numera mycket snygga och välfungerande räcken, synnerligen behövliga i trapporna, då balansen börjar svikta. Dessutom pryds en av våra terrasser av ett fint och stabilt staket, som hindrar barnbarnen att trilla utför ett litet berg och samtidigt får terrassen att kännas som ett rum. Jojje och Thomas har all heder av sitt goda arbete! Tack!” Olof och Gunilla Genell på Styrsö


“En helt fantastisk människa”

“Sedan vill jag verkligen tacka dig för att du skickade just Lars-Erik  till min pappa. Det var enligt min far en helt fantastisk människa, rejäl, noggrann,  duktig och trevlig. På en skala 1-10 låg han betydligt över den skalan sa min far,  så bättre betyg tror jag inte någon kan få. Pappa ser redan fram emot nästa gång han kommer.”

Gun R


”Tusen tack Veteranpoolen”

”Tusen tack Veteranpoolen för samvaron, närvaron och alla trevliga måltider min äldre mamma haft med er veteran.”

– Hälsningar Karin, Göteborg