Veteranpoolen Gävle

Vi servar: Gävle, Hofors, Ockelbo, Sandviken

Adress: Norra gatan 1-3, 803 21 Gävle | Karta →
Tel: 026-10 14 10
E-post: gavle@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar mellan kl. 9-16
Kontaktpersoner
Lena Nordenmark
Carina Lundin

Välkommen till Veteranpoolen Gävle

Veteranpoolen Gävle har öppet vardagar mellan 9-16 alla vardagar. Ring 026-10 14 10. Om vi inte svarar är du välkommen att tala in ett meddelande eller skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig omgående.

Vi söker veteraner!

Är du ålders eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta Veteranpoolen. Här arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs.

Anmäl ditt intresse, fyll i intresseanmälan till höger.

Bemanning där gammal är äldst

Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Hemservice

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering.Våra anställda har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt. Bor du i en kommun som infört kundval i hemtjänsten och Veteranpoolen är certifierad som utförare kan du välja oss. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen. För mer information, kontakta oss.