Veteranpoolen Falun Borlänge

Vi servar: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand, Rättvik, Säter

Adress: Främbyvägen 6, 791 52, Falun | Karta →
Tel: 023-661 45 66
E-post: dalarna@veteranpoolen.se
Öppettider: Du når oss vardagar 09.00-16:00
Kontaktpersoner
Gunnar Bäckström

Du når Veteranpoolen Falun Borlänge på telefon vardagar 10-16
Vår  postadress är Veteranpoolen AB, Främbyvägen 6, 791 52 Falun. Du är välkommen att ringa oss på kontoret. Om vi inte svarar får du gärna tala in ett meddelande eller skicka ett mail, så kontaktar vi dig så snart vi hinner. Hjärtligt välkommen!

Vi söker dig som bor i Borlänge, Falun eller Leksand!

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta då Veteranpoolen Falun Borlänge och ditt lokala kontor i Falun. När du har blivit inskriven och godkänd och därefter tackar ja till ett uppdrag blir du en del av vårt glada gäng. Här hos Veteranpoolen arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Bemanning företag

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, administration, butik, reception, sjukvård, arbetsmiljö, försäljning, fastighetsskötsel, städning mm.

Våra referenser


Nöjd kund

Vilka fina killar du har. Lars och Kjell har varit här och “fixat” trädgården. Klippt, grävt, krattat m.m. Anita o Kjell är MYCKET nöjda! Än en gång STORT TACK!

 

 Vår Veteran Carl-Erik kör TMA-lastbil i Borlänge!

 

 Verandabygge

”Vi är jättenöjda med vår nya veranda – den är fin och idén med “kjol” var riktigt bra. De vackra dagarna sitter jag på altanen och njuter. Stort tack till veteranerna som jobbade toppenbra. Jag kommer säkert återkomma när något mer måste göras. / Kerstin”Våra privatreferenser

Veteranerna Gustav & Börje bygger en av Faluns största altaner!
Veteranerna Gustav & Börje bygger en av Faluns största altaner!