Veteranpoolen Falkenberg

Vi servar: Falkenberg, Varberg

Adress: Lasarettsvägen 11, Falkenberg | Karta →
Tel: 0346-121 09
E-post: falkenberg@veteranpoolen.se
Öppettider: Kontoret är bemannat måndag-fredag kl.9.00-17.00.
Kontaktpersoner
Tom Jönsson

Välkommen till Veteranpoolen Falkenberg

Kontoret är bemannat måndag  tom fredag kl.9.00-17.00.
Veteranpoolen i Falkenberg drivs av Tom Jönsson. Vi har öppet vardagar kl. 9.00-17.00. Vi finns på plats i Falkenberg första tisdagen varje månad mellan kl 9.00-12.00 . På Hantverksgården Storgatan 19. Övrig tid telefonsvarare. Ring när du vill, lämna meddelande så kontaktar jag dig snarast. Varmt välkommen!

Är du inskriven veteran? Klicka här för att komma till uppdragslistan

Bemanning där gammal är äldst

Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.
Klicka här för att läsa mer om våra företagstjänster

Vi söker veteraner

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge? Vill du tjäna extra pengar? Kontakta oss. Här arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs.

Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Hemtjänst

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Våra anställda har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt. Bor du i en kommun som infört kundval i hemtjänsten och Veteranpoolen är certifierad som utförare kan du välja oss. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen. För mer information, kontakta ditt lokala kontor.

 

 

Våra privatreferenser

“Hennes balans och kondition har blivit mycket bättre.”

“Vi vände oss till Veteranpoolen och där hjälpte de oss att hitta en dam som gärna tar med mamma ut. Detta visade sig vara ett lyckokast för nu kommer mamma ut två timmar i veckan med en dam som är väldigt trevlig och hjälpsam. Vi är flera syskon men ingen har tid att besöka mamma så ofta p g a avstånd och arbete. Denna dam visade sig vara väldigt flexibel och uträttar andra ärenden tillsammans med mamma som t ex tar henne till frissan på stan, hjälper henne till optiker, fixar små inköp osv. Mamma är fysiskt rörlig men minnet hänger inte med och kan inte klara sig på egen hand utanför Solhaga. För de här tjänsterna betalar vi men det är det värt. Mammas kondition och humör har blivit mycket bättre. Dessutom känns det så bra för oss barn att veta att mamma njuter av att få komma ut på promenad och även vara delaktig i olika ärenden.

Jag rekommenderar er som har anhöriga som sitter på äldreboende och inte får komma ut i naturen och i friska luften att ta kontakt med Veteranpoolen. Mamma blir glad för stunden och hennes balans och kondition har blivit mycket bättre.”

Hälsningar Louise