Gräsklippning i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

GräsklippningOm du behöver hjälp med trädgårdsarbete i norra Stockholm kan du kontakta Veteranpoolen. Vi kan hjälpa dig oavsett om det handlar om ett enstaka tillfälle så som en vårstädning eller kontinuerligt arbete med exempelvis häck- eller gräsklippning. Vi servar bland annat Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna och Upplands Väsby, och våra veteraner har lång erfarenhet inom trädgårdsarbete och kan hjälpa dig att få en riktigt vacker och välskött trädgård. Vissa har arbetat som trädgårdsmästare, andra har förvärvat sina kunskaper genom ett långt och gediget trädgårdsintresse.
Du kan dessutom göra rut-avdrag för de allra flesta av våra tjänster.

Det här är några exempel på de tjänster vi kan hjälpa dig med:

  •  Kratta grusgångar
  •  Klippa gräs
  •  Trimma buskar och häckar
  •  Kratta höstlöven (inklusive bortkörning)
  •  Rensning av ogräs
  •  Höst- eller vårstädning

Det är enkelt att hyra gräsklippning genom Veteranpoolen i Stockholm Norr
Du fyller enkelt i ett formulär för intresseanmälan på den här sidan. Vi återkommer sedan till dig. Du kan också kontakta lokalkontoret i Täby via telefon. Du når oss då på 08-21 14 15. Berätta om uppdraget, vad det är som behöver göras och hur ofta. Vi kommer att ställa några frågor beroende på uppdrag, exempelvis hur stor yta som ska klippas eller hur många rabatter som ska rensas. Vi använder i första hand de trädgårdsredskap du har hemma. Om du exempelvis beställt gräsklippning är det viktigt att ha en fungerande gräsklippare.

Våra veteraner arbetar för att de vill och kan. De är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta jobba på sina egna villkor. De väljer själva vilka uppdrag de tar på sig. Med andra ord får du en engagerad och motiverad hjälpande hand när du anlitar en av våra veteraner. De har alla lång erfarenhet och mycket kunskap som du nu har möjlighet att ta del av.