Städning i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Behöver du hjälp med städning och är bosatt i till exempel Danderyd, Sollentuna, Täby, eller Vallentuna? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen Stockholm Norr. Städarna hos oss på Veteranpoolen har lång erfarenhet och vet hur man kan få ett hem att bli skinande rent.

Du kan anlita oss både för enstaka tillfällen och för löpande uppdrag. Vid löpande uppdrag försöker vi så långt som möjligt se till att samma veteran kommer hem till dig varje gång. På så sätt kan du känna dig trygg och dessutom vara säker på att du får önskat resultat. Vi anpassar gärna städningen efter dina individuella behov – hör bara av dig till oss med dina önskemål.

 

stadning-hojdareVad som kan ingå i städningen: 

  • Vi dammsuger
  • Vi rengör mattor
  • Vi moppar golv
  • Vi putsar speglar
  • Vi gör en grundlig rengöring av badkar, toalett, handfat och dusch
  • Vi dammtorkar

Behöver du även fönsterputs går det att beställa som en tilläggstjänst från oss.

Hur du anlitar städhjälp
Om du är intresserad av städhjälp i Stockholm Norr-trakten kan du fylla i kontaktformuläret här så sidan. Vi återkommer då till dig. Du kan också ringa direkt till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Låt oss veta vad du vill ha städat och vid vilken tidpunkt. Utifrån den information du lämnar till oss väljer vi en lämplig resurs för uppgiften. Se gärna över vilka städredskap du har hemma. En fungerande dammsugare är till exempel bra att ha.

Våra veteraner har alla lång erfarenhet av städning. Det arbetar för att de vill och kan, inte för att de är tvungna. De väljer själva vilka uppdrag de tar sig an. Det betyder att du får en motiverad person till hjälp som dessutom är kunnig. Veteranerna är pensionärer antingen genom avtal eller ålder och har fortfarande mycket kvar att ge.