Barnvakt i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Danderyd

Behöver du hjälp av en trygg och pålitlig barnvakt och är bosatt i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen Stockholm Norr på telefon 08-21 14 15 som betjänas från vårt kontor i Täby på Hörnåkersvägen 10.

Veteranpoolens anställda har lång och gedigen erfarenhet av barnpassning. En del har arbetat som förskollärare eller barnskötare och andra har lång erfarenhet av egna barn. Våra veteraner blir som en extra farmor eller mormor som kan stötta dig i vardagen. Det kan handla om att passa barnen en kväll när ni går ut och roar er eller hämta på förskolan lite tidigare på eftermiddagen. Vi tar oss an både enstaka uppdrag och längre kontinuerliga uppdrag.

Våra barnpassare kan hjälpa dig med:

  • Hämta på dagis eller skola
  • Läxläsning
  • Laga en enklare måltid
  • Skjutsa till fotbollsträningen eller andra fritidsaktiviteter.
  • Ställa upp sena kvällar, t.ex. om du ska på fest

Så beställer du barnpassning genom Veteranpoolen:

Om du är intresserad av barnpassning och du bor i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm kan ringa direkt till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Det går även fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi till dig. Då går vi tillsammans igenom uppdraget, t.ex. hur många barn som ska passas, hur gamla de är och vilka intressen de har. Utifrån den information du lämnar till oss väljer vi en lämplig barnvakt för uppdraget.

Det är viktigt att både barn och föräldrar känner att personkemin med barnvakten stämmer och därför får du och dina barn träffa en eller flera veteraner innan ni bestämmer er. När ni bestämt er ser vi till att ni får hjälp av samma veteran varje gång.

Alla veteraner som arbetar för oss är avtals- eller ålderspensionärer och de har massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de ställer till ditt förfogande! Hos oss arbetar veteranerna på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag de vill ta. De arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. För veteranerna betyder det mycket att få sin tid värderad samt att få sin kompetens och erfarenhet efterfrågad.