Snickare i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Behöver du hjälp av skickliga snickare i Stockholm Norr? När du bygger nytt eller bygger om är det viktigt att det blir gjort på rätt sätt. Våra snickare har lång erfarenhet och du kan lita på att du får ett noggrant utfört arbete. Många har varit yrkesverksamma som snickare, andra har tillägnat sig omfattande kunskaper på fritiden.

Vi hjälper inte bara till med själva snickrande utan kan också hjälpa dig med materialinköp. Vi bistår också med planering såsom ritningar och förslag på konstruktioner. När du anlitar oss får en hjälpande hand genom hela projektet, från planeringsstadiet till städningen och bortforsling av avfall efter utfört arbete.

Några exempel på vad våra snickare kan hjälpa dig med:

  • Bygga uterum
  • Installera nya dörrar
  • Bygga lekstuga
  • Skära av/öppna upp rum med innerväggar
  • Sätta upp ny fasadpanel

Vi använder oss i första hand av de verktyg du tillhandahåller. I vissa fall behövs bensin- eller eldrivna verktyg som många inte har hemma, exempelvis motorsågar och borrhammare. Det går utmärkt att hyra dessa genom oss.

Det är enkelt att anlita Veteranpoolen i Stockholm Norr
Fyll bara i formuläret här på sidan så kontaktar vi dig. Det går också utmärkt att direkt ringa till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15 eller på e-post: stockholm.norr@veteranpoolen.se.

Berätta för oss om uppdraget och om vad du behöver hjälp med. Vi går sedan igenom vår pool och matchar uppdraget med en lämplig resurs. Därefter sätter vi er i kontakt. Tillsammans lägger ni upp arbete och efter det får du en offert.

Våra veteraner är skickliga hantverkare som arbetar för att de vill och kan, inte för att de måste. De väljer själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Det betyder att du får en motiverad och engagerad hantverkare till din hjälp. Våra veteraner är avtals- och ålderspensionärer som fortfarande har mycket att ge. När du anlitar en veteran får du en resurs med stor kompetens och lång erfarenhet.