Läxhjälp i Bromma, Järfalla, Solna

Hinner du inte ge din son den läxhjälp han behöver? Är dotterns matteuppgifter obegripliga? Veteranpoolen hjälper gärna dina barn med läxläsningen. Våra veteraner är duktiga pedagoger med lång erfarenhet. Vårt kontor servar Akalla, Bromma, Ekerö, Hässelby, Järfälla, Kista, Solna, Spånga, Sundbyberg och Vällingby, och vi erbjuder läxhjälp inom ett de flesta ämnen, under såväl kortare som längre perioder. I möjligaste mån ser vi självklart till att det alltid är samma veteran som hjälper till med läxläsningen.

Visste du att: Skattereduktion för hjälp med läxor och annat skolarbete har tagits bort?  Men man får fortsättningsvis göra skattereduktion för barnpassning, och som ett led i barnpassning får barnvakten hjälpa barnet med läxor och annat skolarbete. Läxläsningen får dock endast utgöra en ringa del (10 %) av barnpassningen vid varje enskilt tillfälle.

Så här hyr du läxhjälp:

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till vårt kontor i Bromma på telefonnummer 08-410 011 30 eller 072-174 15 95. För att kunna matcha uppdraget med rätt veteran kommer vi att ställa ett antal frågor till dig, till exempel om hur gammalt barnet är, vilka ämnen det handlar om samt vilken dag i veckan som passar bäst. Personkemin är viktig. Därför får både du och ditt barn möjlighet att träffa en eller flera veteraner innan ni bestämmer er för vem som bäst möter just era behov.