Veteranpoolen Alingsås

Vi servar: Alingsås, Herrljunga, Sollebrunn, Vårgårda

Adress: Färgaregatan 9, 441 30 Alingsås | Karta →
Tel: 0322-30 33 05
E-post: alingsas@veteranpoolen.se
Öppettider: Telefon måndag - torsdag kl 09-16, fredag kl 09-14. Lunch kl 12-13.
Kontaktpersoner
Conny Johansson

Välkommen till Veteranpoolen Alingsås

Vi finns på telefon måndag-torsdag  kl. 09-16 och fredag kl. 09-14.
Om vi inte hinner svara, lämna ett meddelande eller skicka ett mail så hör vi av oss så snart som möjligt. Vill du komma på besök så finns vi på plats säkrast onsdagar kl. 13-16.

Kan vi hjälpa dig med något?

Vi är ett stort gäng positiva, ambitiösa och erfarna veteraner som gärna hjälper dig med det du själv inte vill, kan eller har tid att ta hand om.

Hemma hos dig kan vi städa, ta hand om trädgården, måla, tapetsera, snickra eller bara hjälpa dig med det där sista som aldrig blir gjort. Vill du ha kontinuerlig hjälp ordnar vi så att det är samma person som kommer varje gång.

På ditt företag kan vi vara extraresursen som rycker ut vid arbetstoppar, sjukdom, VAB-perioder eller när det helt enkelt bara behövs en riktig veteran. Våra veteraner  har erfarenhet att många yrken; på kontor, inom industri och lager,  i kök och butik, bank, fastighetsskötsel, skola och omsorg, chaufför, receptionist och mycket mer.

Vill du bli veteran?

Är du ålders eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Hos oss i Veteranpoolen arbetar du på dina egna villkor,
får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs.

Ring oss eller fyll i din intresseanmälan så kontaktar vi dig.