Jobba som pensionär

Varmt välkommen till vårt glada gäng.

Dags för nya utmaningar? Är du ålders- eller avtalspensionär och intresserad av att fortsätta jobba på dina egna villkor? Välkommen till Veteranpoolen, Sveriges största arbetsgivare för pensionärer! Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill jobba, får nya arbetskamrater och en lön som sätter guldkant på tillvaron.

Klicka här för att läsa om fördelarna med att kombinera jobb och pension!

Just nu söker vi dig som vill jobba under höstmånaderna och är:

  • Hantverkare – målare, snickare, elektriker, vvs-montör eller annan hantverkare.
  • Städkunnig – Vi har många kunder som behöver hjälp att få ihop livspusslet. Kan du städning, barnpassning, fönsterputsning? Då behöver våra kunder din hjälp!
  • Trädgårdskunnig – Och intresserad av trädgårdsarbete, gräs- och häckklippning, ogräsrensning, kratta löv, beskära träd med mera.

Vi har även efterfrågan på bland annat utbildade lärare, löneadministratörer, svetsare, maskinförare, redovisningsekonomer och mycket mer.

Vill du veta mer? Fyll i en intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig. Du kan även ringa direkt till ditt lokala kontor.

Bli veteran

Välj ditt närmaste kontor.

[/vc_column_text]

Arbeta efter pensionen

Varför har så många pensionärer valt att fortsätta jobba? Vi låter två av våra veteraner, Anders och Margaretha, svara på den frågan i den här videon:

[/vc_column]
[/vc_row]

Sök jobb som pensionär – så blir du veteran:

Intervju och anställning

Vill du bli anställd i Veteranpoolen kontaktar du ditt närmaste lokala kontor. Du kan även skicka in din intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vi dig. I första samtalet med dig är vi nyfikna på vem du är och vad du gjort i livet samt vad du vill syssla med framåt.

Om allt känns bra bokar vi in en tid för intervju och inskrivning. Då går vi igenom hur allt fungerar lite mer i detalj. Vi gör även en bakgrundskontroll på alla som skrivs in i Veteranpoolen. Sedan kan du ta uppdrag genom oss!

Du jobbar på egna villkor

Du bestämmer själv när och hur ofta du vill arbeta. Det kan vara några få timmar då och då till flera timmar i veckan. Vi kontaktar dig när vi får ett uppdrag som matchar din profil och du bestämmer sedan om du vill tacka ja eller nej till uppdraget.

Din lön

Din timlön bestäms utifrån uppdragets art samt vilken kompetens som krävs. Vid bemanningsuppdrag utgår man alltid från avtalsenlig lön. Veteranpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Almega, vilket innebär att vi följer bemanningsbranschens regler.

Lönen betalas ut månadsvis i efterskott från huvudkontoret i Kungsbacka. Om du arbetar månad 1 får du lönen utbetald månad 2. Du får ett lönebesked några dagar innan utbetalning som visar vilka uppdrag som lönen avser. Löneutbetalningar sker i slutet på månaden.

Försäkring, säkerhet och kvalitetsrutiner

Som anställd i Veteranpoolen är man försäkrad under uppdrag samt under resa till och från uppdrag. Veteranpoolens försäkring är tecknad genom Fora och täcker utlägg i samband med skador. Anställningen i Veteranpoolen är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Vi har också en sak- och ansvarsförsäkring på våra uppdrag genom IF.

Vi har en professionell och genomarbetad affärsmodell med säkerhets- och kvalitetsrutiner.

Jobbskatteregler

Hur arbete efter pensionen påverkar skatt beror vilken pension/pensioner just du har. Läs mer om pension och jobb här eller gå in på Skatteverkets skatteuträkning för att räkna ut vad din skatt blir.

Du kan läsa mer på följande länkar:
Skatteverket – Jobbskatteavdrag