Kontorsstädning

Veteranpoolen erbjuder erfaren och duktig personal för all typ av kontorsstädning. Du kan smidigt hyra bemanning till arbetsplatsen via oss och det går dessutom snabbt. Våra lokalvårdare har gedigen erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och kan konsten att städa kontor. Låt oss på Veteranpoolen hjälpa dig i vardagen – hyr in veteranbemanning som snabbt och enkelt tar sig an rollen som lokalvårdare på kontoret. Vår personaluthyrning handlar helt enkelt om att hitta personal som redan kan jobbet.

Extern hjälp med kontorsstädning

Att anlita lokalvårdare externt för kontorsstädning på arbetsplatsen är ett utmärkt alternativ. Dels är det ett smidigt sätt att lösa ett tillfälligt personalbehov på och dels är det väldigt kostnadseffektivt. Våra resurser är redan tillräckligt erfarna för att sätta igång snabbt – det behövs inte några extratimmar för att introducera personen.

Fördelar att låta Veteranpoolen städa kontoret

Fördelarna med att hyra in hjälp externt är många. I vårt fall ger vi den unika möjligheten att få in personal med lång erfarenhet av just lokalvård. Samtliga av våra lokalvårdare har stor kompetens när det kommer till kontorsstädning. Du kommer bli förvånad över hur snabbt de anpassar sig till uppgifterna och det kommer att synas väl att de är vana vid att städa kontor. Genom att anlita kontorsstädning via oss kan du känna dig trygg.

Våra veteraner

De flesta av våra veteraner som kan hjälpa dig med kontorsstädning har arbetat med lokalvård under en längre tid. Andra har skaffat sig erfarenhet på annat håll. Hur som helst har de alla gemensamt att de har stor kompetens när det kommer till lokalvård.

Så hyr du kontorsstädning hos Veteranpoolen

Hyr lokalvårdare via Veteranpoolen – det är både enkelt, praktiskt och förmånligt. Du skickar oss en intresseanmälan om att hyra kontorsstädning, därefter hör du av oss inom kort för att gå vidare med bemanningen. Vår personaluthyrning på Veteranpoolen handlar om att dina behov och önskemål för att städa kontor ska uppfyllas på bästa möjliga sätt.

Andra som bokat bemanning har även bokat: kontorsservice, fastighetsservice, kundservice, ekonomi och administration


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!