Bemanning inom lokalvård

Har du behov av att hitta personal inom lokalvård? Då har du hittat rätt. Vi på Veteranpoolen är proffs på personaluthyrning av både kompetenta och erfarna lokalvårdare. När du väljer att hyra bemanning och anlita lokalvårdare via oss kan du vara säker på en smidig och praktisk lösning. Då våra veteraner inom lokalvård har lång erfarenhet från branschen behövs i stort sett ingen introduktion. Detta gör att bemanning via bemanningsföretag som Veteranpoolen inte bara är praktiskt utan även kostnadseffektivt.

Våra tjänster

Att anlita personal genom oss på Veteranpoolen är jätteenkelt. Vi erbjuder kompetenta lokalvårdare som tack vare sin branscherfarenhet snabbt anpassar sig på arbetsplatsen. Du kan välja att hyra personal inom lokalvård oavsett om det handlar om en tillfälligt intensiv arbetsperiod, sjukdomsfall eller omstrukturering i organisationen. För oss handlar det om att erbjuda personaluthyrning som uppfyller våra kunders behov och krav fullt ut. Att bemanna din arbetsplats med våra veteraner är ett säkert kort för att hitta personal av rätt kaliber.

Städning

Städning som arbetsuppgift kan låta som en enkel uppgift, men faktum är att det krävs erfarenhet och kunskap för att kunna utföra jobbet på det mest effektiva sättet – något våra veteraner utan tvekan är proffs på. Vi är ett bemanningsföretag med personaluthyrning som går ut på att bemanna våra kunders arbetsplatser med kompetent personal.

Kontorsservice

Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som hjälper dig att hitta personal med erfarenhet och kompetens inom kontorsservice. Vår personaluthyrning handlar om att bemanna arbetsplatsen med anpassad och högst kompetent personal som snabbt finner sig i arbetsuppgifterna. Du kan enkelt hyra och anlita bemanning via oss, oavsett orsakerna till ditt personalbehov.

Allt i allo (Kontor)

Att kunna lite av varje är en stor merit i arbetslivet. Vi är ett bemanningsföretag som erbjuder personaluthyrning av allt i allo personal till ditt kontor. Anlita oss så hjälper vi dig hitta personal som snabbt kan inställa sig på arbetsplatsen och enkelt tar sig an alltiallo på kontorsarbetsplatsen.

Hjälp på kontoret

Behöver ni anlita daglig hjälp på kontoret? Vårt bemanningsföretag hjälper er att hitta personal och bemanna kontoret med både erfarenhet och kompetens. Det går att hyra bemanning via oss oavsett orsak till behovet. Det handlar helt enkelt om praktisk och smidig personaluthyrning som inte innebär några högre kostnader.

Kontorsstädning

Kontorsstädning kan kanske låta som en enklare arbetsuppgift, men faktum är att det krävs erfarenhet för att kunna utföra jobbet bra, såväl tidsmässigt som rutinmässigt. Veteranpoolen erbjuder veteraner som kan allt inom kontorsstädning. När du hyr bemanning via oss kan du känna dig trygg. Läs mer

Så hyr du lokalvårdare hos Veteranpoolen

Veteranpoolen hjälper dig att hitta personal för att bemanna arbetsplatsen på ett praktiskt sätt. Du skickar oss en intresseanmälan om att anlita personal inom lokalvård, därefter hör vi av oss inom kort för att gå vidare med bemanningen. Vår personaluthyrning på Veteranpoolen handlar om att dina behov och önskemål ska uppfyllas på bästa möjliga sätt.

Andra som bokat bemanning har även bokat: kontorsservice, fastighetsservice, kontorsstädning, kundservice


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!