Hyr en truckförare

Via oss på Veteranpoolen är det både smidigt och praktiskt att hyra in truckförare till arbetsplatsen. Medarbetarna på vårt bemanningsföretag ser till att dina behov och önskemål uppfylls då vi lägger ett stort fokus på nöjda kunder. Våra truckchaufförer har samtliga lång erfarenhet från branschen. En av de stora fördelarna med att anlita truckförare via oss är enkelheten, Veteranpoolens veteraner anpassar sig snabbt på en arbetsplats. Det är vad som gör vår personaluthyrning unik – vi ger dig en smidig affärslösning utan högre kostnad. Känn dig trygg med att låta oss hjälpa dig att bemanna din lagerverksamhet.

Fördelar med att välja bemanning

Det finns många fördelar med att välja bemanning för att hitta personal som exempelvis truckförare till arbetsplatsen. Målet med vår personaluthyrning på Veteranpoolen är att kunna bemanna våra kunders behov på ett anpassat sätt där erfarenhet och kompetens ligger i fokus. Att anlita truckförare via oss innebär en snabb lösning på ett uppstått personalbehov – alla våra veteraner har tidigare erfarenhet och finner sig därför snabbt till rätta i rollen som truckchaufför.

Våra veteraner

Som bemanningsföretag har vi ett unikt koncept där vi till skillnad från våra konkurrenter kan erbjuda kunder kompetent och erfaren personal, tack vare veteranernas yrkesverksamma år i branschen. Samtliga av våra veteraner inom lagerarbete har många års erfarenhet som truckförare och det är för dem ingen konst att snabbt installera sig på en ny arbetsplats. Det är en av de största fördelarna med att låta Veteranpoolen ta hand om din bemanning.

Så hyr du truckförare hos Veteranpoolen

Veteranpoolen hjälper dig att hyra personal, som truckförare, till ditt företags lageravdelning på ett smidigt och praktiskt sätt. Du skickar oss en intresseanmälan om att anlita truckförare och därefter hör vi av oss inom kort för att gå vidare i processen. Våra medarbetare på Veteranpoolen ser till att dina behov och önskemål uppfylls på allra bästa sätt.

Andra som bokat bemanning har även bokat: kontorsservice, fastighetsservice,


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!