Bemanning av lager, logistik och industri

Har det uppkommit behov av lagerpersonal på företaget? Då har du hittat rätt. Vi på Veteranpoolen är nämligen proffs när det gäller bemanning av lager, logistik och industri. Vi hjälper dig att hitta personal som både är kompetent och erfaren inom lagerarbeten, logistikhantering och industrin.

Oavsett om du har behov av lagerarbetare till särskilt högtoppade arbetstider, vid sjukdomsfall på logistikavdelningen eller omstrukturering i industriföretaget kan vi erbjuda bemanning på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Att anlita exempelvis lagermedarbetare via Veteranpoolen innebär att arbetsplatsen kompletteras med personal som snabbt sätter sig in i den specifika rollen. Kontakta oss så matchar vi dig och ditt företag med rätt resurs!

Fördelar att hyra personal

Fördelarna med att låta vårt bemanningsföretag stå för logistik, industri eller lagerbemanning är många. Vår personaluthyrning underlättar hela den vardagliga verksamheten på lagret då våra veteraner besitter värdefull erfarenhet och kunskap från många år i branschen. Vi hjälper dig att bemanna företaget med kompetent personal, såsom erfarna lagerförmän, truckförare och produktionstekniker, som snabbt sätter sig in i jobbet utan tidskrävande introduktion eller anpassning. Anlita oss och känn dig trygg med att vi hittar personal som är 100 % lämpad för jobbet.

Våra tjänster

Vi erbjuder dig olika typer av arbetare där samtliga veteraner har mångårig erfarenhet lagerarbete och logistik. Veteranpoolen strävar alltid efter att uppfylla de krav och önskemål som våra kunder som väljer att hyra personal via oss har. Våra veteraner inom bemanning av lager väljer själva vilka uppdrag de tar, vilket i sin tur leder till en trivsam arbetsplats med nöjd personal. Låt oss hitta personal vid behov – det ger företaget goda förutsättningar till att växa och effektiviseras.

Bemanningstjänster

Truckförare

Veteranpoolen hjälper dig att hyra och hitta personal, som truckförare, till ditt företags lageravdelning. Genom att låta oss ta hand om bemanning av lagerpersonal ges företaget goda förutsättningar till positiv utveckling. Veteranerna i vårt bemanningsföretag är erfarna truckförare som snabbt kan rycka in på en arbetsplats. Det är vad vår personaluthyrning går ut på – smidig affärslösning på bästa sätt. Anlita Veteranpoolen och bibehåll en trygg arbetsplats. Läs mer

Logistik

Vi hjälper dig att hitta personal och bemanna lageravdelningar med kompetent personal inom logistik, som dessutom snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter. Vår personaluthyrning går ut på att erbjuda erfarna veteraner inom logistik som på ett effektivt sätt kan lösa problem med bemanning på arbetsplatsen.

Fler exempel på bemanningstjänster

  • Produktionstekniker
  • Driftstekniker
  • Arbetsledare
  • Logistikarbetare

Så hyr du personal inom lager, logistik och industri hos Veteranpoolen

Det är smidigt att hyra bemanning via oss. Du kontaktar oss via en intresseanmälan här på sidan så hör vi av oss inom kort. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss för att bemanna arbetsplatsen oavsett behov – vi hjälper dig att hitta personal som är kompetent, erfaren och arbetsglad.

Andra som bokat bemanning har även bokat: kontorsservice, truckförare,


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!