Kontorsservice

kontorsservice

Behöver ditt företag en extra resurs som ser till att allt på kontoret fungerar smidigt? Våra veteraner underlättar stressiga arbetsdagar genom att svara i telefon, boka kundmöten, ta hand om posten och se till att kontoret är rent och trivsamt. De har erfarenhet, kompetens och kunskap från ett långt arbetsliv.

Vi kan bland annat hjälpa er med följande tjänster inom kontorsservice:

  • Vaktmästare/allt-i-allo
  • Lokalvård
  • Post- och godshantering
  • Reception
  • Hantering av mat och dryck
  • Flytthjälp

Hyr kontorsservice på Veteranpoolen, det är enkelt:

Fyll i intresseanmälan direkt på nätet så kontaktar vi dig inom kort. Du är även välkommen att ringa till ditt lokala kontor. Vi matchar sedan dina behov och önskemål med vår lokala Veteranpool för att finna de veteraner som passar bäst för just dig.

Inga startavgifter eller bindningstider

Som kund hos oss kan du enkelt få en kompetens på plats oavsett om det gäller kortare eller längre uppdrag. Vi har varken startavgifter eller bindningstider, och kan vara på plats med kort varsel. Varmt välkommen!

“Vi värdesätter det goda samarbetet och möjligheten att mötas över generationsgränserna. Extra värdefullt i ett företag som vårt med många unga medarbetare.
OJCO International AB”

Andra som bokat kontorsservice har även bokat: företagsbemanning, fastighetsservice

Våra veteraner arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!