Hyr en säljare

kontorsservice

Veteranpoolen är ett modernt och seriöst bemanningsföretag som hjälper dig att hitta personal till specifika säljtjänster vid behov. Vårt koncept när det gäller personaluthyrning grundar sig i en högst kompetent och anpassad pool av resurser som står till ditt förfogande när du behöver anlita säljare till företaget. Du kan känna dig trygg med att hyra säljare via oss då vi prioriterar att alltid uppfylla våra kunders krav och önskemål när det gäller kandidater inom säljområdet. Att bemanna säljavdelningen med våra veteraner är inte bara en smart och praktisk lösning utan även ett kostnadseffektivt alternativ.

Fördelar med att välja bemanning för säljavdelningen

Det finns flera fördelar med att slippa stå för hela bemanningsprocessen på egen hand. Framför allt underlättar det den dagliga verksamheten och vi som bemanningsföretag har en unik erfarenhet av att hitta personal till specifika tjänster inom sälj. Genom att hyra din personal via oss garanteras ditt företag nya medarbetare som snabbt och med kort varsel sätter sig in i säljrollen. Låt oss bemanna arbetsplatsen och hitta personal – det ger din verksamhet goda förutsättningar till att växa sig stark.

Varför veteraner?

En duktig säljare skapas inte över en natt. Det krävs erfarenhet för att bygga upp en stabil och naturlig roll inom sälj. Ofta är detta ett litet dilemma för företag som har behov av att bemanna säljavdelningen med ny personal i ett kort tidsrum – det kostar både pengar och tid att behöva introducera en ny oerfaren person i rollen som säljare. Veteranerna på Veteranpoolen besitter redan en mycket god säljarerfarenhet i och med många berikade år i branschen. Det är alltså ett utmärkt alternativ att välja veteraner som medarbetare när det krisar i verksamheten – smidigt, praktiskt och framför allt kostnadseffektivt.

Så hyr du en säljare genom Veteranpoolen

Det är smidigt att hyra bemanning via Veteranpoolen. Kontakta oss via enkäten här på sidan så kommer du inom kort att höra från någon av oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en fullt anpassad kandidat utifrån behov och önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer!

Andra som bokat bemanning har även bokat: kontorsservice, fastighetsservice,


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!