Försäljning & Kundservice

kontorsservice

Är du i behov av personal till din verksamhet och önskar en smart och effektiv lösning? Då har du verkligen hittat rätt. Vi på Veteranpoolen är nämligen ett bemanningsföretag som är proffs på personaluthyrning och att hitta rätt personal till olika platser. Det är enkelt att anlita oss för att hyra in personal. Du fyller enkelt i vår intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi erbjuder dig ett optimalt alternativ för bemanning som både är praktiskt och kostnadseffektivt. Låt oss bemanna ditt företag med kompetent och erfaren personal inom försäljning och kundservice. Alla våra veteraner besitter ovärderlig kunskap och kan snabbt anpassa sig till rollen.

Tjänster inom försäljning och kundservice

Säljare

Som säljare krävs en god förmåga att förstå kunden och att känna av situationer, något man oftast inte lär sig förrän efter en längre tids arbete som säljare. Detta är en av de främsta fördelarna med att anlita Veteranpoolen till bemanning av ditt företag. Vi erbjuder personaluthyrning av kompetenta och erfarna säljare som snabbt anpassar sig till rollen. Som Sveriges största bemanningsföretag av veteraner är vi ytterst noggranna med att våra kunder får sina behov uppfyllda till 100 %. Låt oss hjälpa dig att hitta personal till din försäljningsavdelning. Detta kommer att underlätta för dig och det är dessutom en smart och kostnadseffektiv lösning. Läs mer

Demonstratör

Oavsett om du har ett varumärke eller ett etablerat företag som exempelvis önskar lansera en ny produkt kan vi på Veteranpoolen stå för bemanning och hitta personal som snabbt anpassar sig i rollen som demonstratör. Viktiga egenskaper för en duktig demonstratör är förmågan att tala inför grupp, ta kontakt med andra människor och skapa ett högt trovärdigt förtroende – något våra kompetenta veteraner besitter fullt ut tack vare sin långa erfarenhet inom branschen. Veteranpoolen är Sveriges största bemanningsföretag av veteraner och vi anpassar oss alltid i största mån efter våra kunders behov.

Telemarketer

Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som erbjuder kompetent och erfaren personal till arbetsplatsen – samtliga veteraner har ett långt och berikat arbetsliv bakom sig. Att anlita oss innebär en seriös och anpassad personaluthyrning som ger dig de bästa förutsättningarna för att hitta personal med rätt resurser till positionen du vill fylla. Bland våra veteraner finns många duktiga telemarketers som snabbt anpassar sig i en säljande roll på telefon. Att hyra in en telemarketer via oss är helt enkelt ett väldigt smidigt och effektivt sätt för att bemanna ditt telemarketingföretag.

Mötesbokare

Är du i behov av mötesbokare till ditt företag? Då har du hittat rätt. Hos oss på Veteranpoolen har vi många kompetenta och erfarna veteraner att bemanna ditt företag med. Vår personaluthyrning grundar sig på en seriös och anpassad bemanning som strävar efter att uppfylla kundens krav och behov i så hög grad som möjligt. Vi hjälper dig att hitta personal som effektivt kan fylla den tomma platsen på ett praktiskt och smidigt sätt. Anlita Veteranpoolen för en trygg och säker bemanning där rätt resurser sätts i fokus.

Kundvärd

Att arbeta som kundvärd kräver en mycket god förmåga att bemöta kunder av olika slag samt en stor portion av servicekänsla. Detta kan för en del låta enkelt, men faktum är att det oftast krävs en längre tid som kundvärd för att besitta dessa egenskaper – något våra veteraner redan har med sig tack vare sin mångåriga branscherfarenhet. Anlita oss på Veteranpoolen och låt oss bemanna ditt företag. Vi hjälper dig att hitta personal av kaliber till arbetsplatsen. Vi är ett professionellt bemanningsföretag som strävar efter att erbjuda personaluthyrning som fyller alla krav och behov från våra kunder.

Kundbokare

Har du behov av att hitta personal och erfarna kundbokare till arbetsplatsen? Hos oss kan du smidigt och praktiskt lösa detta utan att det kostar skjortan. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder kompetent och erfaren personaluthyrning i form av veteraner som samtliga har en mångårig arbetslivserfarenhet bakom sig. Anlita Veteranpoolen för att garantera att platsen bemannas med en duktig kundbokare som snabbt sätter sig in i sin roll. Genom att hyra in personal via oss får du en anpassad bemanning till ditt företag, något som är av ovärderlig fördel när du behöver bemanna en tjänst omgående.

Innesäljare

För att bli en riktigt duktig innesäljare krävs en god förmåga att känna av olika situationer, sätta sig in i hur kunden tänker och framför allt en stor dos av servicekänsla. Dessa egenskaper skapas inte över en natt. Dock är det något våra veteraner på Veteranpoolen redan besitter i och med deras mångåriga säljerfarenhet. Vi erbjuder bemanning och personaluthyrning av innesäljare till ditt företag på ett smidigt och förmånligt sätt. Att anlita oss är ett optimalt alternativ för att hitta rätt resurser som kan bidra med något positivt till arbetsplatsen. Vårt bemanningsföretag strävar efter att våra kunder som önskar hyra personal via oss alltid erbjuds veteraner som helt anpassats utifrån rollen som innesäljare.

Så hyr du våra bemanningstjänster inom försäljning

Vi har gjort det smidigt för dig att hyra bemanning via oss. Det första du bör göra för att anlita Veteranpoolen är att fylla i en intresseanmälan, därefter kommer du höra från någon på vårt bemanningsföretag. Målsättningen med vår personaluthyrning är att hitta rätt resurs och bemanna ditt företag med någon som är 100 % anpassad efter behov och önskemål.

Andra som bokat bemanning har även bokat: kontorsservice, fastighetsservice, receptionist, löneadministratör, säljare


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!