Bemanning

bemanning för små och stora uppdrag

Söker du bemanning för kortare eller längre uppdrag? Kontakta ditt lokala kontor, Veteranpoolen säkerställer att ditt företag får rätt resurs på rätt plats. Våra duktiga veteraner är snabbt på plats vid exempelvis arbetstoppar, semestrar eller organisationsförändringar.

Varför välja Veteranpoolen?

Det finns tre huvudsakliga anledningar till att våra bemanningstjänster blivit populära:

Flexibiliteten – när du anlitar Veteranpoolen betalar du per timme, vi har inga dolda avgifter eller långa bindningstider. Du kan snabbt gå ner eller upp i antal timmar beroende på behov. Vi kan bemanna allt från några timmar i månaden till flera heltidstjänster.

Erfarenheten – våra veteraner har ett helt arbetsliv bakom sig. Därför har de en kort startsträcka och är effektiva. Tack vare sin erfarenhet kan de också komma med tips  på effektiviseringar och förbättringar, så att du slipper uppfinna hjulet igen.

Tryggheten – det är något speciellt med generationen som nu går i pension. De är pålitliga, trygga och självständiga. Som kund kan du vara trygg i att de tar sig an uppgiften och ser till att jobbet blir ordentligt utfört.

Våra vanligaste tjänstekategorier

Några exempel på våra övriga bemanningstjänster

Bygg

Ta del av alla fördelar med att välja företagsbemanning till ditt byggföretag genom Veteranpoolen. En smart och kostnadseffektiv lösning som skapar mycket goda förutsättningar till en växande verksamhet. Vi erbjuder bemanning av veteraner med hög kompetens och erfarenhet inom bygg som snabbt introduceras och anpassas i rollen på bygget, exempelvis maskinförare, VVS-montör, snickare och hantlangare

Chaufför

Veteranpoolen är en verksamhet inom företagsbemanning som hjälper dig och ditt företag med bemanning av kompetenta och erfarna chaufförer. Oavsett orsak kan våra veteraner infinna sig i sin nya arbetsroll snabbt och smidigt, något som är av ovärderlig fördel för dig som företagare då du slipper lång introduktion och annan tidskrävande anpassning.

Kock & restaurang

Är du i behov av att hitta personal som kock till din restaurang? Då har du hittat rätt. Veteranpoolen hjälper dig med bemanning på ett smidigt och effektivt sätt. Vi erbjuder erfarna och kompetenta veteraner som snabbt kan introduceras i sina uppgifter på den nya arbetsplatsen. Låt oss som experter inom företagsbemanning bidra till en resursoptimerad arbetsplats.

Värd/Värdinna

Är du i behov av personal till din verksamhet och önskar en smart och effektiv lösning? Vi på Veteranpoolen är proffs på företagsbemanning och erbjuder dig ett optimalt alternativ som både är praktiskt och kostnadseffektivt. Låt oss bemanna ditt företag med en kompetent och erfaren värd eller värdinna – alla våra veteraner besitter ovärderlig kunskap och kan snabbt anpassa sig till rollen.

Vi erbjuder även bland annat:

  • Projektledare
  • Ekonom
  • Administratör
  • Ergonom
  • Översättare
  • Säljare
  • Jurist
  • Arkitekt
  • Chaufför

Så här hyr du bemanning genom Veteranpoolen:

Det ska vara enkelt att anlita Veteranpoolen. Är du intresserad av våra bemanningstjänster ringer du direkt till ditt lokala kontor, du kan även fylla i intresseanmälan direkt på hemsidan. Berätta om uppdragets art, omfattning och vilken typ av resurs du behöver. Vi matchar sedan dina behov mot resurserna i vår Veteranpool och presenterar lämpliga kandidater för uppdraget.

Andra som bokat bemanning har även bokat: kontorsservice, fastighetsservice,

 

Våra veteraner arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!