Fastighetsskötsel och fastighetsservice

Vaktmästare utför fastighetsservice

Är du i behov av hjälp med fastighetsskötsel? Då har du kommit rätt.  Veteranpoolen stöttar många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med fastighetsservice och fastighetsunderhåll.

Med vår flexibla bemanningslösning får du snabbt hjälp av en erfaren vaktmästare, även om det bara handlar om mindre arbeten. Vi erbjuder löpande fastighetsförvaltning även för företag, och hjälper till i semestertider eller under större renoveringsarbeten. Du kan vara trygg i att du får utnyttja all den kunskap och kompetens  våra hantverkare, vaktmästare och trädgårdskunniga veteraner samlat på sig genom ett långt arbetsliv.

Varför Veteranpoolen?

Fördelarna med att anlita oss att hjälpa dig med bemanning till din BRF är många. Vi erbjuder personaluthyrning av hög nivå – våra veteraner är oerhört kunniga inom sitt område och besitter hög kompetens inom fastighetsskötsel. Detta är otroligt viktigt då de snabbt kan sätta sig in i sina uppdrag.  Dessutom arbetar veteranerna med glädje och helt på egna villkor. Det innebär att du kan känna dig trygg när du anlitar bemanning via oss.

Våra tjänster inom fastighetsskötsel

Vicevärd

Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som hjälper fastighetsägare och BRF med fastighetsskötsel av olika slag. Många väljer att outsourca fastighetsskötsel för att på bästa sätt effektivisera sin verksamhet. Ett utmärkt alternativ är att anlita oss för personaluthyrning av vicevärd. Oavsett dina behov ser vi till att hitta rätt personal. Att hyra via Veteranpoolen innebär ett tryggt sätt att bemanna fastigheten.

Trappstäd

Ta hjälp av oss för att hitta personal till trappstädning. Genom att hyra bemanning via Veteranpoolen får du hjälp av veteraner med erfarenhet och expertis från branschen. Veteranpoolen bemannar och hjälper ditt företag eller BRF med trappstäd av hög nivå. Du kan känna dig trygg med att anlita oss då vi endast erbjuder kunnig och motiverad bemanning.

Allt i allo

Vår personaluthyrning innebär en trygghet för dig som fastighetsägare eller BRF. Våra veteraner är erfarna arbetare som kan hjälpa dig med allt i allo verksamhet inom fastighetsskötsel. Hitta rätt personal via oss och slipp oroa dig för att fastigheten inte sköts ordentligt. Vi bemannar med anpassade alltiallo veteraner till fastigheterna. Genom att anlita oss kan du förvänta dig ett professionellt genomfört arbete.

Yttre miljö

Oavsett du är privat fastighetsägare eller ingår i BRF är du medveten om yttre miljö och dess påverkan på fastigheters välmående. Anlita Veteranpoolen för att hyra kompetenta veteraner som sköter fastighetsskötseln. Vi bemannar alltid med personal anpassad specifikt för ditt uppdrag.

Trädgårdsarbete

Veteranpoolen är ett bemanningsföretag du kan anlita för att få hjälp med skötsel av trädgård, oavsett om det gäller privata fastigheter eller medlemmar i BRF. Vi ser till att hjälpa dig hitta personal som har erfarenhet av trädgårdsarbete. Personaluthyrning är kostnadseffektivt då du inte betalar mer, men garanteras kompetent personal.

Städning

Fastighetsägare och BRF väljer i högre grad att outsourca och få hjälp att hitta personal till fastighetsskötsel som städning av soprum, trapphus och allmänna utrymmen. Veteranpoolen är ett utmärkt alternativ som bemanningsföretag när det kommer till just städning. Vi erbjuder personaluthyrning av kompetenta veteraner som kan sitt område utan och innan.

Så hyr du fastighetsskötsel genom Veteranpoolen

Är du intresserad av att hyra bemanning via Veteranpoolen är du varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta lite mer om uppdraget, handlar det om snabb fastighetsservice, större fastighetsunderhåll eller löpande fastighetsförvaltning? Vi matchar sedan dina behov mot vår Veteranpool och hittar rätt resurs för dig, oavsett om du behöver vaktmästeri, hantverkare, städning eller något annat. Om uppdraget är löpande ser vi till att det är samma person som kommer till dig. Då att du kan vara trygg i att få en korrekt utförd fastighetsservice. Om ordinarie resurs skulle bli sjuk har vi en backup-resurs som kan hoppa in med kort varsel.


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!