Receptionistbemanning

Veteran bemannar företag

Är du och ditt företag i behov av bemanning? Då har du kommit rätt. Vi på Veteranpoolen hjälper dig med personaluthyrning för att hitta personal med rätt behörighet och erfarenhet till platsen. Oavsett om det handlar om högre säsongsbelastade tider eller förändringar i företagets organisation kan våra kompetenta veteraner här på vårt bemanningsföretag snabbt installera sig på arbetsplatsen. Att anlita receptionist kan vara komplicerat då det handlar om ett arbete där rutiner och erfarenhet är A och O, men med vår receptionistbemanning kan du känna dig trygg. Vi ser till att ge ditt företag precis den resurs ni behöver.

Våra veteraner

Vi på Veteranpoolen strävar efter att erbjuda våra kunder rätt resurser för de behov som finns. Våra veteraner har lång erfarenhet av branschen och de besitter en unik förmåga att snabbt kunna installera sig på en ny arbetsplats utifrån de rådande förutsättningarna. Alla våra medarbetande veteraner arbetar på sina egna villkor, det vill säga att det är de själva som väljer sina uppdrag. Detta gör att vi enbart erbjuder dig som kund bemanning till din reception som verkligen vill jobba och brinner för sina uppdrag. Samtliga veteraner är avtals- eller ålderspensionärer, vilket innebär att de har betydande erfarenhet och kunskap som i sin tur på ett motiverande sätt överförs till din arbetsplats.

Fördelar att låta oss hantera er reception

Det finns många fördelar med att låta Veteranpoolen bemanna din reception och hjälpa dig att hitta personal till arbetsplatsen. Först och främst är det viktigt att poängtera våra veteraners gedigna erfarenhet och kompetens, vilket är en ovärderlig fördel för ditt företag då du garanteras kunnig personal som snabbt introducerar sig själva i arbetsrutiner. Veteranpoolens smarta och kostnadseffektiva affärslösning är ett utmärkt alternativ oavsett om det handlar om säsongsmässiga arbetstoppar, vikariat eller annat. Att hyra bemanning via oss som auktoriserat bemanningsföretag till ditt företag är effektivt på många sätt. Det hjälper dig att växa i din verksamhet utan att det innebär högre kostnader för personal.

Så hyr du receptionist genom Veteranpoolen

Om du önskar hyra receptionist via Veteranpoolen kan du smidigt fylla i vår intresseanmälan så hör vi av oss inom kort. Du är förstås även varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon direkt till ditt lokala kontor. Dina konkreta behov matchas sedan med vår databas av veteraner.


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!