Hyr en löneadministratör

Behöver du snabbt hitta personal som gör ett utmärkt jobb med de anställdas löner och andra relaterade arbetsuppgifter? En av de viktigaste personerna på kontoret är löneadministratören som ofta fungerar lite som spindeln i nätet. Om ditt företag behöver hjälp med bemanningen till löneadministrationen kan du med trygghet vända dig till oss på Veteranpoolen som fyller ditt behov precis så som det ser ut. Ditt företag kanske bara behöver en eller flera löneadministratörer för att jobba ner en hög arbetsbelastning, eller under en tid av omorganisationer. Då är det inte rätt läge med nyrekryteringar. Att anlita löneadministratör via personaluthyrning hos ett bemanningsföretag kan istället vara en utmärkt lösning!

Enklare lönehantering

En löneadministratör genomför många olika typer av arbetsuppgifter och det kan skilja sig från företag till företag. En av de mest centrala arbetsuppgifterna för en löneadministratör är att se till så rätt lön betalas ut till rätt person, och i rätt tid. Förutom lönehantering finns det en lång rad områden och arbetsuppgifter som en löneadministratör ägnar sig åt. Det kan vara allt från upprättandet av kontrakt och avtal till andra administrativa uppgifter. En löneadministratör är ofta erfaren inom arbetsrätt, semesterberäkning, anställningsavtal och så vidare. Seniorerna inom Veteranpoolen har ett brett kunskapsområde och många års erfarenhet att dela med sig av och klarar av enklare lönehantering utan problem.

Hitta erfaren löneadministratör via Veteranpoolen

Är du i behov av att bemanna kontoret? Veteranpoolen är ett bemanningsföretag som tar hand om bemanning åt andra företag. Genom oss kan du anlita löneadministratör och andra funktioner åt ditt företag oavsett om det ska ske över en mycket kort eller längre tid. Vi erbjuder personaluthyrning där vi tar tillvara på den otroliga erfarenhet som seniorerna har fått genom hela sina arbetsliv. All personal hos oss jobbar med det de kan bäst för att de vill dela med sig av sin kompentens. Det kan man kalla engagemang! Du kan känna dig trygg när Veteranpoolens personal tar hand om ditt företags lönehantering och allt som hör till.

Så hyr du löneadministratör genom Veteranpoolen

För att hyra våra löneadministratörer behöver du först fylla i en intresseanmälan där du beskriver tjänsten och den kompetens du är i behov av. Vi matchar därefter dina behov med en resurs ur vår pool och kontaktar dig för att tala vidare. När båda parter är nöjda kan arbetet sätta igång.

Andra som bokat bemanning har även bokat: kontorsservice, fastighetsservice,


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!