Bemanning inom ekonomi och administration

För att hitta kompetent personal krävs resurser och har man dessutom endast behov av att anlita arbetskraft under en viss tid kan rekryteringen bli onödigt kostsam. En bra lösning för företaget kan vara att ta hjälp av ett bemanningsföretag vid personalfrånvaro eller under perioder av arbetstoppar. Veteranpoolen vänder sig till just dig som står i behov av personal. Hos oss finns erfarna, trygga och engagerade veteraner med en lång erfarenhet inom ekonomi och administration. Har ditt företag behov av en skräddarsydd lösning utan exempelvis fasta kostnader inom områden som kundtjänst och kundservice, receptionistbemanning, löneadministration eller ekonomikonsultation kan du hitta lösningen hos oss och våra yrkesskickliga veteraner.

Exempel på bemanningstjänster

Receptionist

Veteranpoolen är specialiserad på att förmedla receptionistbemanning. Via oss får du en erfaren receptionist som har arbetat inom branschen under en mycket lång tid och har därför lätt att komma igång med arbetet på en ny arbetsplats. Låt oss hjälpa dig hitta rätt person till din reception. Läs mer

Allt i allo (Kontor)

Beroende på hur behoven hos just ditt företag ser ut kan Veteranpoolen hitta den perfekta lösningen för dig. Vi är flexibla och bygger ihop skräddarsydda bemanningslösningar på kort eller längre sikt. Hos oss finns möjlighet att hyra in allt i allo personal för precis de arbetsuppgifter ni behöver hjälp med. Våra alltiallo veteraner har stor erfarenhet av kontorsuppgifter.

Kundtjänst

Om du är i behov av bemanning och behöver bra personal på plats snabbt har du kommit helt rätt. Hos oss får du tillgång till äldre personer med en mycket gedigen kompetens inom just kundtjänst. Våra veteraner sätter sig snabbt in i de nya arbetsuppgifterna och har gedigen kunskap att dela med sig av.

Kundservice

Är du i behov av kompetent personal till din kundserviceavdelning? Då kan vi på Veteranpoolen stå till tjänst. Via oss kan du hyra in erfarna veteraner som arbetat inom branschen under en längre tid. De anpassar sig lätt till de nya uppgifterna och har dessutom stor kunskap att dela med sig av.

Ekonom

Veteranpoolen hjälper dig att hitta erfaren personal till din ekonomiavdelning. Vi jobbar med människor som har ett driv, engagemang och som vill dela med sig av den ekonomiska och administrativa kunskap de fått under ett helt arbetsliv. Kontakta oss så ser vi till att du får en kunnig ekonomikonsult till ditt företag.

Ekonomichef

Hos Veteranpoolen kan du hitta personal precis enligt ditt företags behov och önskemål, oavsett om det handlar om att bemanna en hel avdelning eller hitta en ekonomichef. Våra veteraner har lång erfarenhet inom branschen och sitter på stor kompetens som kan komma ditt företag till nytta.

Ekonomiadministratör

Är du i behov av en kompetent ekonomiadministratör kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig att hitta rätt person. Våra veteraner har länge arbetat i branschen och har därför vad som krävs. Kunskapen och den praktiska erfarenheten finns redan där och gör att det blir både smidigt, kostnadseffektivt och produktivt för dig som anlitar oss.

Löneadministratör

Behöver du personal inom lönehantering så fungerar det utmärkt att vända sig till oss. Bland våra veteraner finns erfarna löneadministratörer som gärna hjälper dig med löneadministration. När du hyr bemanning via oss kan du känna dig trygg med vetskapen att våra veteraner har en gedigen erfarenhet av branschen. Läs mer

Ekonomiassistent

Vi hjälper dig att hitta en ekonomiassistent, i synnerhet om ditt företag har specifika önskemål och behov av exempelvis tillfällig arbetskraft. Det kan röra sig om återkommande eller tillfälliga toppar av högre arbetsbelastning, under tiden omorganisationer sker eller vid andra tillfällen där du behöver rätt man på rätt plats men vill spara resurser på egna nyrekryteringar och fasta avgifter.

Sekreterare

Är ditt företag i behov av en sekreterare kan Veteranpoolen hjälpa dig. Det finns en rad anledningar till att välja oss som bemanningsföretag istället för att anlita en administratör på egen hand. Du sparar bland annat både tid och ekonomiska resurser på själva rekryteringsprocessen. Dessutom besitter våra veteraner en hög kompetens och lång arbetslivserfarenhet.

Projektledare

Behöver du hyra in kompetent personal under perioder av högre arbetsbelastning eller under tiden ni genomför omorganiseringar kan Veteranpoolen stå till tjänst med bemanning och personaluthyrning. Våra projektledare har flera yrkesverksamma år bakom sig och kan sin sak. Med deras specialkompetens kan du snabbt och smidigt fylla den position inom projektledning du är i behov av.

Så hyr du Veteranpoolens tjänster inom ekonomi och administration

Veteranpoolen kan hjälpa dig med allt från att anlita receptionist, löneadministratör, ekonomikonsult eller till och med bemanna platsen som företagets alltiallo! Hör av dig till oss via en intresseanmälan eller ett telefonsamtal till ditt lokala kontor och tala om vad du behöver hjälp med så fixar vi det.

Andra som bokat bemanning har även bokat: receptionist, löneadministratör, fastighetsskötsel, kontorsservice, kundservice


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet, kompetens och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!