Veteranpoolen Jönköping

Vi servar: Aneby, Habo, Jönköping, Mullsjö, Tranås

Adress: Kungsängsvägen 27, 561 51 Huskvarna | Karta →
Tel: 036-71 13 37
E-post: jonkoping@veteranpoolen.se
Öppettider: Våra öppettider i sommar är: måndag-fredag 09:00-13:00
Kontaktpersoner
Karl Bergbom
Carl Bergbom

Veteranpoolen Jönköping

Under sommarmånaderna har vi öppet måndag-fredag 09:00-13:00. Vi är ofta ute hos våra kunder och veteraner. Svarar vi inte så lämna ditt telefonnummer så återkommer vi så snart vi är på plats. Du kan nå oss när som helst genom att fylla i formuläret här till höger.

Du kan också skicka ett mail till jonkoping@veteranpoolen.se, så kontaktar vi dig.

Hemservice för äldre

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Samma person varje gång.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Våra referenser


RIKSBYGGEN
Riksbyggen
Veteranpoolen har hjälpt Riksbyggen att öka besöksantalet till Sesamgallerian i Jönköping.
Vi tycker att idén fungerar utmärkt och vi märker att det ökar besöksantalet i Gallerian och det ger oss positiv publicitet.”
- Göran Danling, Riksbyggen
manihoghatt_3