Veteranpoolen Jönköping

Vi servar: Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Tranås

Adress: Kungsängsvägen 27, 561 51 Huskvarna | Karta →
Tel: 036-71 13 37
E-post: jonkoping@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-fredag 08:30-16:00
Kontaktpersoner
Karl Bergbom
Carl Bergbom

Öppet hus för inskrivna veteraner

Datum: 10 mars, 2015, kl. 16-18.
På Veteranpoolens kontor. Det kommer att bli information ang utbildning på röjsåg samt webbokning av uppdrag

Veteranpoolen Jönköping

Vi har öppet måndag-fredag 08:30-16:00. Vi är ofta ute hos våra kunder och veteraner. Svarar vi inte så lämna ditt telefonnummer så återkommer vi så snart vi är på plats. Du kan nå oss när som helst genom att fylla i formuläret här till höger.

Du kan också skicka ett mail till jonkoping@veteranpoolen.se, så kontaktar vi dig.

Hemservice för äldre

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Samma person varje gång.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.