Veteranpoolen Jönköping

Vi servar: Aneby, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Tranås

Adress: Kungsängsvägen 27, 561 51 Huskvarna | Karta →
Tel: 036-71 13 37
E-post: jonkoping@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-fredag 09.00-16.00
Kontaktpersoner
Karl Bergbom
Carl Bergbom

Veteranpoolen Jönköping

Vi har öppet måndag-fredag 09.00-16.00. Vi är ofta ute hos våra kunder med våra veteraner. Svarar vi inte så lämna ditt telefonnummer så återkommer vi så snart vi är på plats. Du kan nå oss när som helst genom att fylla i formuläret här till höger.

Du kan också skicka ett mail till jonkoping@veteranpoolen.se, så kontaktar vi dig.

Vill du besöka oss på kontoret, Kungsängsvägen 27 i Huskvarna är våra öppettider normalt måndagar och onsdagar 09:30- 12:00.

Hemservice för äldre

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Samma person varje gång.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Våra referenser


Vaktmästarjobb på gruppboende

”Vi vill tacka Veteranpoolen Jönköping och veteranerna Seth och Stig. Det är härligt att få så god hjälp och med den flexibilitet som de visade. Trots att det var lite rörigt här och att vi inte fanns till hands hela tiden så löste de allt exemplariskt. Vi kommer naturligtvis anlita Veteranpoolen igen.” Anki Göransson, Kärrhöksgatans intraprenad